Komoly teszt. 
vegulis olyan differencia jott ki, ami inkabb rajtam mulik... mas mindkettovel tekerni. gyakrabban alltam ki, es a derekamnak asszem edzodni kell meg, a stumpjumperen eleg turazos az ulespozicio.
Tán elpörgött a nagytál-kónusz? 
Milyen guminyomással mész, hogy fûcsomós cucc kifog rajtad? Ha hihetek a pumpámnak, akkor hétvégén a Jurában elõl 15, hátul 20psi-vel mentem fullrigid nagykerekûvel, és a tehénsz@ros-zsombékos részeken sem pattogtam el, márha ez nevezhetõ "tesztnek".
A köves részeken párszor koppant a felni, de latexszel ez nem igazán gond.
2-2.2 bar. a latexnek epp az ilyen fuves reszen van a legnagyobb elonye, ott a leginkabb eszreveheto a kisebb gordulesi ellenallas. egyiken mintha tolnanak, majd ezen a bringan is kiprobalom.
irtam korabban azt az eszrevetelt is, hogy szerintem ez sincs "ingyen". az elasztikussaggal van egy olyasmi pogozos hatas, mintha lazabban hagyom osszteloson a tagot. minel ballonosabb a gumi, annal inkabb. merev vazzal lehet epp optimalis lesz a balansz. a masik pedig, hogy ugyanaz a kulso mashogy viselkedik hasonlo nyomason.
ezen az útvonalon 1,75-ös semislick 4-4,5 bar kombóval lehet közlekedni.
persze, csak lassabban - es ez igaz a terepek nagy reszere

a merev crossbicon 1.35os semislickek voltak. a zuzott-sziklas betonon nem egy eletbiztositas (ott volt a legnagyobb elteres), es a lápos reszen volt meg halal. lenyegeben csak vegigdocogni lehetett vele.