Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19063 replies to this topic

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
[quote name='Gabe84']Nem tervezem a túlzott durvulást lefelé. Tudatosult bennem, hogy sosem leszek teljesítmény orientált bringás/versenyzõ, hosszú távra szerettem volna egy élménybringát.
A tömeg 2298 gramm, a képeken látható állapotban, tehát tag, nyeregcsõbilincs, láncvillavédõk beleértve.

Tölem jöhet egy fehér 140-es Float RL, (1727Gr), Légkamra tuning, 9mm. Mojóba volt használva.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Akit ajánlottam nem sikerült elérni?

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

Transzparens védõ, azmiaz :) ?

Átlátszó vázvédõ matrica karbonutánzat helyett. Amúgy szép cucc, használd egészséggel! A Braines tag magában nem eladó az Epicedbõl? :D

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
36-os nekem nagyon sok lenne bele. Nem tervezem a túlzott durvulást lefelé. Tudatosult bennem, hogy sosem leszek teljesítmény orientált bringás/versenyzõ, hosszú távra szerettem volna egy élménybringát. Az ára valamivel átlépte a négyjegyû összeget fontban.

A tömeg 2298 gramm, a képeken látható állapotban, tehát tag, nyeregcsõbilincs, láncvillavédõk beleértve.

Transzparens védõ, azmiaz :) ? Vennék én Float 140-est, de nem nagyon találok sehol...fõleg nem 9mm-es gyorszárast. Dt-t nézegettem, de nem nagyon találtam megfizethetõ árút. Talas-ból is használtban gondolkodom.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Én is raknék képet az enyémrõl, de nincs egy normális. Legközelebbi tekeréskor viszek magammal gépet. :)

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
carbon védömatricákat le, és transzparens védöket oda, ahol kell majd bowdenezés után.
Gratula, jó állapotban van a váz.

32-es Talast meg vegyél amilyet akarsz... A váz 69° egy 140-es fox telóval,szóval felesleges a 100-120mm állitás a talason.
DT villa?

Beidézem, remélem nem baj
Feltöltött kép
és Lopes-Link
Feltöltött kép

kõcsirke

kõcsirke

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
fekete +1
és érdekelne a tömege taggal együtt!

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
szerintem is fekete villa illene bele
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Szép, kár hogy nem átütõs a hátulja...
Mennyiért sikerült szerezni? ha nem titok....

Telóból meg fekete 36 Float....

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Azt nem tudom melyik Talas menne színben hozzá: fehér, tört fehér, világos szürke, sötét szürke vagy fekete.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 posts
Hoppá, akkor ezt benéztem. :) Autómatikusan a jó öreg 590-es kormány jutott eszembe, de így másodszorra is megnézve feltûnik. Igen, még az enyémnél is szélesebb, a GT-n 660-as van.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
thx. annyira nem keskeny az a kormany, 69cm szeles :) szelesebb, mint a trailbringaime. a fekekrol meg nem nagyon tudok erdemben nyilatkozni, mert nincs bekopva, de ugy nez ki, hogy ez az eddigi legjobb fekem, mind fekero, mind adagolhatosag szempontjabol. nem csoda, hogy a shimano a belepo fekjeinel is elerte a korabbi 665/775 szintjet.

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 posts
Uhh, ez gyönyörû, arn. Hogyha nem csak 1 bringám lenne (amire még csak most tudom azt mondani, hogy kész), és lenne egy könnyû XC gépem, tuti valami hasonló lenne, bár az egyenes kormányt keskenysége miatt kerülném, de egy nagyon low riser syntace jól mutatna ebben is. Valamelyik nap felteszek az enyémrõl is pár képet.

off:
Fékek milyenek?

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
Feltöltött kép

Feltöltött kép

giant xtc 1 29er 2011 - annyiban ter el a gyaritol, hogy 2012es slx fek, alubakos fektarcsak, es latexgumi kerult ra.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,244 posts
ki tudja követni, kinek mikor mije van? :) azt hittem, a unitot építetted.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

McGywer: miért bovdenes féket használsz a konán?

A kérdés rossz, hisz 2 konám van. :) Gondolom a Unitra irányult a kérdés, válasz: gyárilag ez volt rajta, és fog elég rendesen. Meg nincs kedvem légtelenítéssel szopni. Múlt hónapban mikor otthon voltam, mondjuk a Kahunán végre sikerült faszán lelégteleníteni az Elixir R-eket, de a BB7 miatt idén tuti nem leszek idegbeteg.
A Uniton össz. pedált, markolatot, külsõt, belsõt, láncot és hátsó lánckereket cseréltem.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,244 posts
a p2 440-es? ha igen, nem eladó véletlenül?

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

dualos

dualos

vendég

• fórumtag
  • 126 posts
Ha már úgyis volt egy crux. Én középtávokon szoktam indulni vele.

Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

Black elite 100 teló/ Kona P2 merevvilla (kedvfüggõ)
BTS HC comp kcs
Ritchey stucni
Truvativ Stylo kormány
Novatec agyak
DT küllõk
DS2 XC felnik
Michelin Latex belsõk
Continental Explorer Pro külsõk
BB7 fékek (185/160)
LX fékkarok
B+ Race nyeregcsõ
Selle Italia nyereg
Shimano hajtómû (Hollowtech 1-es, Octalinkes)
Shimano PDM520 pedál
Mellette még van egy Kona Blast nagyjából Deoreval szerelve és egy oúti SS téli edzésekre.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
1mm szerintem belefér, annyit hajlik a váz és a lánckerék is.

A sebesség mindent megold.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,883 posts
Feltöltött képFeltöltött képFeltöltött képFeltöltött képFeltöltött képFeltöltött kép