Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19037 replies to this topic

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
a gumivedo nem mindig jo - mashova mas bringaknal is szoktak rakni.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Nekem gyárilag pakoltak a gépre átlátszó védõfóliát. Az alsó csõ alján végig van meg,ahol a bovdenházak miatt szükséges, pluszba meg raktak a bovdenházakra gumi védõket. Azért jó dolog,hogy erre már a gyárban gondoltak. :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
hat nem birtam ki... viszont elozo munkahelyemen folianyomtatassal es vagassal foglalkoznak, elmondtam a "problemamat", es adtak egy olyan kopasallo laminalo foliat, amit padlok burkolasara hasznalnak (pl lefoliaznak vmit, es vedoretegkent meg egy ilyet is raraknak). ha rajta maszkalni eleg ellenallo, gyanitom a bovdenek ellen is jo lesz :) amugy "csuszos", matt szemcses felulete van, es atlatszo. ha vkit esetleg erdekel, megkerdezem, hogy mi a neve.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Jó ötlet, lehet elmegyek az Aldiba én is. :D

Gardner03

Gardner03

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 posts

konkretan milyen 3m matrica, vagy milyen termekkent talalom meg?

Ha kibírod vasárnapig, Aldiban 600 ft/ tek., amúgy autósboltokban általában van.

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 posts

"Ilyen jól ragadó átlátszó (vagy karbon) matricát ajánlhatnátok hogy kinek melyik márka vált be."
Én bementem a papírboltba és amit adtak az vált be. :-)
Az van ráírva hogy: D-C-fix, made in germany

Váz védelemre öntapadós víztiszta fóliát használok papír-írószer boltból, ezeket használják füzet borításként is. Nekem tökéletesen bevállt. Alig észrevehetõ.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
"Ilyen jól ragadó átlátszó (vagy karbon) matricát ajánlhatnátok hogy kinek melyik márka vált be."
Én bementem a papírboltba és amit adtak az vált be. :-)
Az van ráírva hogy: D-C-fix, made in germany

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

ha matrica akkor 3M

konkretan milyen 3m matrica, vagy milyen termekkent talalom meg?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

ha matrica akkor 3M

Jól beszél Sala mester.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
ha matrica akkor 3M

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Ilyen jól ragadó átlátszó (vagy karbon) matricát ajánlhatnátok hogy kinek melyik márka vált be.
11:38:11 IM 2012

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

a fekete passzolna hozza... epp a karbon matricakat akartam kerdezni, mert leteznek igazi karbonbol keszult matricak, nem utanzat, hogy az milyen, az nehezebben kopik?

ezek az ibisen olyan igazi karbonos matricak.

Nekem is jobban bejon a transzparens cucc, az alsocsovon van egy nagy, a fejcso mellett egy-egy ilyen

Feltöltött kép

mindenhol mashol meg Giant bringakhoz adott atlatszo matrica ahol a bovden hozzaerne a vazhoz. jol ragad es nem valik le konnyen.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
a fekete passzolna hozza... epp a karbon matricakat akartam kerdezni, mert leteznek igazi karbonbol keszult matricak, nem utanzat, hogy az milyen, az nehezebben kopik? a multkor amugy muanyag sebtapaszbol vagtam le, jobban csuszik a felulete (nem sima), es transzparens szinten. korabban vettem jo dragan ilyen transzparens matricat, de elkopoott, illetve konnyen fel is jott a szele.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Maggi sikerült. Néha reagál a mail-re, néha nem :) Van egy saját Talas-a, de elég régi (sötétszürke, eddig nem is tudtam, hogy ilyen színû Fox is van), bár keveset használt, a milyen a többi kérdésre még nem reagált.

Mennyibe kerülne nekem a fehér 140-es Float? :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
[quote name='Gabe84']Nem tervezem a túlzott durvulást lefelé. Tudatosult bennem, hogy sosem leszek teljesítmény orientált bringás/versenyzõ, hosszú távra szerettem volna egy élménybringát.
A tömeg 2298 gramm, a képeken látható állapotban, tehát tag, nyeregcsõbilincs, láncvillavédõk beleértve.

Tölem jöhet egy fehér 140-es Float RL, (1727Gr), Légkamra tuning, 9mm. Mojóba volt használva.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Akit ajánlottam nem sikerült elérni?

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

Transzparens védõ, azmiaz :) ?

Átlátszó vázvédõ matrica karbonutánzat helyett. Amúgy szép cucc, használd egészséggel! A Braines tag magában nem eladó az Epicedbõl? :D

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
36-os nekem nagyon sok lenne bele. Nem tervezem a túlzott durvulást lefelé. Tudatosult bennem, hogy sosem leszek teljesítmény orientált bringás/versenyzõ, hosszú távra szerettem volna egy élménybringát. Az ára valamivel átlépte a négyjegyû összeget fontban.

A tömeg 2298 gramm, a képeken látható állapotban, tehát tag, nyeregcsõbilincs, láncvillavédõk beleértve.

Transzparens védõ, azmiaz :) ? Vennék én Float 140-est, de nem nagyon találok sehol...fõleg nem 9mm-es gyorszárast. Dt-t nézegettem, de nem nagyon találtam megfizethetõ árút. Talas-ból is használtban gondolkodom.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Én is raknék képet az enyémrõl, de nincs egy normális. Legközelebbi tekeréskor viszek magammal gépet. :)

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
carbon védömatricákat le, és transzparens védöket oda, ahol kell majd bowdenezés után.
Gratula, jó állapotban van a váz.

32-es Talast meg vegyél amilyet akarsz... A váz 69° egy 140-es fox telóval,szóval felesleges a 100-120mm állitás a talason.
DT villa?

Beidézem, remélem nem baj
Feltöltött kép
és Lopes-Link
Feltöltött kép