Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Please log in to reply
19125 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts
nem volt közben egy rugós sektor is ?

:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
szerintem a lyrik után nem szeretne majd levegõs villát. kiindulva abból, hogy floatot cserélt marzóra. szép ez gép! jót tett neki a kis fehéredés.

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Rebell: Látom nehezen megy a teló döntés:) Ez már enduro, nem all mountain. Következõ egy Fox 36 Talas?

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
teló (Lyrik Coil MC), fék (elixir CR Carbon), elsökerék (DT 340, 5.1) frissités.
Bekerült egy kis fehér+piros.
Feltöltött kép
Feltöltött kép

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

BikeMarket Megastore Tegel

Kicsit ijesztõen meredek az a fejcsõszög, vagy csak rosszul látom?

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Bájkolom mind a három bicajt;)Szépek
Sly várjuk az új vázzal készült képeket is!

jövõ héten jönnek azok a képek is! még az sem kizárt, hogy végül Kona marad :)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Igen Kulacstartó, igaz Golya-é. Elérem ha akarom, fentre is lehet tenni, de a tagtõl csak az 5 decis fér be. lesz majd rakva oda is ha veszek.

Arpi: Holnap csinálok, amúgy egy Sora integrált, Kiskubai féle lánctányérral, ls Shimano Matricákkal. :)

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 posts
Bájkolom mind a három bicajt;)Szépek
Sly várjuk az új vázzal készült képeket is!

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts
Maggi: Rosszul látok, vagy az az alsócsõ alatt tényleg kulacstartó? Hogy éred el???

Következõ Canyonom nekem is fehér lesz (vagy neonzõd), szép darab!
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Arpi_

Arpi_

vendég

• fórumtag
  • 97 posts

Enyém gépkkark is kapott kis frissítést.

A fixi kapott új vázat, muffolt villával. Illetve megörökölte a montiról a Maxflite gelflow nyerget. Vár még rá majd új kerékszett rikító pink felnikkel és neonzöldre lesz fényezve a villa.
A Bergusz pedig egy Scandium csavaros nyeregcsõbilincset és egy SLR Gelflow nyerget. Ezzel leugrott bõ 100g. Meg kap még majd egy komolyabb nyeregcsövet és húzott küllõket a télen.

A fixi hajtómûvérõl lehetne még képet/részleteket?

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts
sziasztok! gondoltam töltök egy képet a Konámról, mielõtt átesik a vázcserén. fully-ra váltok, remélem nem bánom meg, ezt a bicajt imádom, családtag.

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

nem tudom, itt miért nem jelenik meg, mindegy, marad a link :(

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Enyém gépkkark is kapott kis frissítést.

A fixi kapott új vázat, muffolt villával. Illetve megörökölte a montiról a Maxflite gelflow nyerget. Vár még rá majd új kerékszett rikító pink felnikkel és neonzöldre lesz fényezve a villa.
A Bergusz pedig egy Scandium csavaros nyeregcsõbilincset és egy SLR Gelflow nyerget. Ezzel leugrott bõ 100g. Meg kap még majd egy komolyabb nyeregcsövet és húzott küllõket a télen.

Feltöltött kép

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Szép a fehér CANYON!

Az enyém fotójával most nem árasztom el a fórumot,de feltettem egy pár fat albert-et a kaiser-ek helyére és kerek 1 kg-val kevesebb lett a gép! :D Most így 15,4 kg.
Viszont a középcsapágyam már kotyog,szóval ha valaki a piros spyral vagy bts csapágyat tudna valahol,akkor dobjon már meg egy privivel. :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nagyon szep a feher canyon! gratula
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

end.re:

end.re:

vendég

• fórumtag
  • 207 posts
  • LocationBP

Feltöltött kép

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Arn! Látom hasonlóan gondolkodunk! :)
Kb. erre gondoltam, csak a rám oly' jellemzõ módon kicsit sarkosan fogalmaztam.

nah a titan nem ilyen... :) draga, de jo anyag, olyan tulajdonsagokkal, aminek nincs alternativaja. ha nagyon rugalmas es ellenallo anyag kell, meg most is ez a legjobb, mindenesnek ilyen kene.

Barador

Barador

vendég

• fórumtag
  • 170 posts
Arn! Látom hasonlóan gondolkodunk! :)
Kb. erre gondoltam, csak a rám oly' jellemzõ módon kicsit sarkosan fogalmaztam.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

és mi a baj a klasszikus amerikai izomautókkal?

szerintem arra gondolt, hogy inkabb nosztalgikus szerepe van, mintsem jo kontrukcio lenne :) a sajat korukban sem alltak tul magas technikai szinvonalon. persze ettol meg kellene egypar.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
alapvetoen egyikkel sincs baj, mindnek megvan az elonye es hatranya, es a varosban merevvillas cangan az acelt szeretem, de mashova nem kene egy uj bringan. ha sok lovem lenne, akkor titant vagy karbont vennek. inkabb titant, mert a suly nalam ugysem szamit. szvsz jelenleg meg mindig az alu az arany kozeput.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
és mi a baj a klasszikus amerikai stílusú izomautókkal?