lehet, hogy jártak a dorozsmai vásárban volt egy elég gyanús Stumpjumper
grat a nem "tucat" meridához
ott akadnak gyanús dolgok, ez tény

Valami dereng az osztrák sünségrõl, h milyen kedvesek voltak...
Mi már ez a darab mûanyag báttya! Tudom,h loptad! Az osztrák zsaru is ezt mondta! Rémlik? Pedig kinek kéne mûanyagbicikli!
Csináltam egy szép képet a bringámról, gondoltam megosztom veletek, ha már egy másik topicban pont a Meridákról van szó:
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Nem pont ezekrõl a kimondott versenygépekrõl, hanem inkább a tucatmeridákról volt szó a másik topikban. Ez igenis jól néz ki.
Csináltam egy szép képet a bringámról, gondoltam megosztom veletek, ha már egy másik topicban pont a Meridákról van szó:
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Lehet érdeklõdni a háttérrõl? Milyen az a Dt tag?
Fékkábel alaposan megtekerve a támvillák közös része körül. A harmadik képen látszik.
Elsõváltó inkább!
edit: Vagy nem. Az a fehér bovden.
illetve nyeregvázcsõ mögött kígyózó fekete kábelre nem jövök rá hova tartozik. A fék talán, de mit keres ott?
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
a képek gyengék, a bicaj jó, de hiányzik a láncvillavédõ.
az ott egy tó és körülötte hegyek, amik a felhõbe nyúlnakLehet érdeklõdni a háttérrõl?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu