Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19091 hozzászólás a témában

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

a rugos tagon kivul... en a forgaspontokat probaltam mindig tisztan tartani (ecsettel pl). neha nem art szetszedni, es ellenorizni a csapagyak mennyire koszolodtak el, es nem art egy nyomatekkulcs sem a beallitashoz. kb ennyi, inkabb a rugostag evenkenti olajcsereje idoigenyesebb ismerve a hazai allapotokat.

a sok allitgatas, ami nem hianyzik :) az allithato nyeregcsovel megspekelve, kicsit mar sok volt a kallantyu, tekerentyu, amit hegyrol le, meg fel allitgattam folyamatosan (pedig onmagaban mindegyik baromi jo). most orulok, hogy eleg a valtassal meg a fekezessel foglalkozni. hosszabb tavon nem csodalkoznek, ha allmountain-enduro vonaltol felfele maradna meg ez az ossztelos dolog. nem egyertelmuen szukseges es elonyos egy xc-maraton gepen. kivancsi leszek, hogy 10 ev mulva milyen gepek lesznek, hogy kerul helyere az ossztelos es 29er dolog.

köszi a tippeket, majd odafigyelek ezekre. õszintén szólva én sem szoktam állítgatni, lockolni. nekem nem számít, hogy mennyi idõ felérni a hegyre, meg hogy mennyire fáradok. nekem ez is edzés, szeretek elfáradni, nekem az is szórakozás. ezért aztán az elsõ telót sem lockoltam sosem a mászásoknál, nagyon ritkán, ha durván ki kellett állni és úgy megpörgetni egy-egy rövid de nagyon meredek emelkedõt. különben is az a dolga hogy mozogjon :) nyilván másképp csinálnám a versenyeznék, de olyat meg nem csinálok, arra ott a futás.
a 29er-rõl meg csak annyit, hogy nekem õszintén szólva nagyon nem teszenek. valahogy hülyén néznek ki ezek a nagy kerekek egy montin. bár biztos k. jó meg minden, de akkor is... ha nem szerelem elsõ látásra, mint ez a giant váz, akkor megette a fene :)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Noton megvan még?

negative, vissza sem került hozzám

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
a rugos tagon kivul... en a forgaspontokat probaltam mindig tisztan tartani (ecsettel pl). neha nem art szetszedni, es ellenorizni a csapagyak mennyire koszolodtak el, es nem art egy nyomatekkulcs sem a beallitashoz. kb ennyi, inkabb a rugostag evenkenti olajcsereje idoigenyesebb ismerve a hazai allapotokat.

a sok allitgatas, ami nem hianyzik :) az allithato nyeregcsovel megspekelve, kicsit mar sok volt a kallantyu, tekerentyu, amit hegyrol le, meg fel allitgattam folyamatosan (pedig onmagaban mindegyik baromi jo). most orulok, hogy eleg a valtassal meg a fekezessel foglalkozni. hosszabb tavon nem csodalkoznek, ha allmountain-enduro vonaltol felfele maradna meg ez az ossztelos dolog. nem egyertelmuen szukseges es elonyos egy xc-maraton gepen. kivancsi leszek, hogy 10 ev mulva milyen gepek lesznek, hogy kerul helyere az ossztelos es 29er dolog.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Szép lett a Giant Sly!Szerintem nem fogod megbánni, h lecserélted a merevfarút!Egyetlen hátránya szerintem csak a tisztítás:D

köszi! hát ja, a tisztításra jobban oda kell figyelni az biztos. tudsz valami konkrét tanácsot adni, hogy mire figyeljek, mivel tisztítsam? bár gondolom ez itt off...

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

SLY 78 nem fogod megbánni sokkal kényelmesebb lefelé meg gyorsabb is szeretni fogod.

legyen igazad! két hét múlva megtudom, addig csak a garázsban nézegetm :(

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
SLY 78 nem fogod megbánni sokkal kényelmesebb lefelé meg gyorsabb is szeretni fogod.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

"zeezoltano

Most mire? "

fixi

Noton megvan még?

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Jó az a Giant!

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
"zeezoltano

Most mire? "

fixi

fuck me, i'm famous!

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 hozzászólás
Szép lett a Giant Sly!Szerintem nem fogod megbánni, h lecserélted a merevfarút!Egyetlen hátránya szerintem csak a tisztítás:D

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás
[quote name='zscs'][quote name='Sly78']

Ez nagyon tetszik, sok-sok ezer problémamentes km-t vele!
Az egyenes kormány+kormányszarvat mondjuk én nem tolerálom valami jól, meg félnék, hogy elakadok fele és felkaszabolódom egy ösvényen általa, de hát ez eléggé egyéni preferencia kérdése! ;-)[/QUOTE]

köszi szépen!
egyébként csak ebbõl a szögbõl látszik egyenesnek a kormány, amúgy hajlított. én megszerettem ezt a kormányszarvat, már jópárszor megvédte az ujjaim, meg mászásnál is nagy segítség. sõt, sima terepen lehet rajta pihenni. én ezért vettem kicsit hosszabbat.

[quote name='zeezoltano']Teljesen jó az Anthemhez a 2.2 conti én is ekkora Contival ill.RR mentem míg Anthemmel mentem.[/QUOTE]

egyelõre én sem fogom leszedni, de ha nagyon berakódik sárral, akkor kénytelen leszek cserélni. egyébként jó volt Anthemmel menni? nyugtass meg, hogy jól választottam :) érdekes volt amúgy, mert még egy párezer forintos markolatnak is utánaolvasok pár helyen mielõtt megveszem, ezt a vázat meg csak úgy hirtelen eldöntöttem. igaz, hogy utána csak jót olvastam róla. külföldi oldalakon egyenesen áradoznak róla.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Most mire?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
T-10

fuck me, i'm famous!

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.326 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
[quote name='Sly78'][quote name='Sly78']Na megtörtént szombaton az átváltozás[IMG][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/111003/Giant1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/IMG][/QUOTE]

Ez nagyon tetszik, sok-sok ezer problémamentes km-t vele!
Az egyenes kormány+kormányszarvat mondjuk én nem tolerálom valami jól, meg félnék, hogy elakadok fele és felkaszabolódom egy ösvényen általa, de hát ez eléggé egyéni preferencia kérdése! ;-)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Teljesen jó az Anthemhez a 2.2 conti én is ekkora Contival ill.RR mentem míg Anthemmel mentem.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Tyûûûûûû. Ez szép!!!

köszönöm a gyermek nevében is :)

mzoli10

mzoli10

vendég

• fórumtag
  • 215 hozzászólás

Na megtörtént szombaton az átváltozás.

Tyûûûûûû. Ez szép!!!

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Hátulra nekem a Race King pl. bevált, hogy Conti vonalon maradjunk, de érdemes lenne vásárlás elõtt lemérned, hogy mindenképpen kevésbé magas és széles legyen felfújva, mint a jelenlegi X-King. Gondolom, hogy a 2.0-ás méret jó lenne.

szerintem is valami 2.0 vagy 1.95 lenne a megoldás. sajna még három hetet kell várnom, hogy hegyre menjek vele. bár az elsõ közös élményünk már megvolt délután. idióta módon elkezdtem rajta a nejemnek szandálban mutogatni, hogy milyen faszán rugózik, és természetesen lecsúszott a lábam az spd-rõl, telibe a sípcsontomat, ami a tegnapi maraton után külön jól esett. konkrétan azt hittem beszarok, annyira fájt :)

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

én is erre gondolok, hogy kicsit túl traktoros :) mit ajánlanál az X King helyett?

Hátulra nekem a Race King pl. bevált, hogy Conti vonalon maradjunk, de érdemes lenne vásárlás elõtt lemérned, hogy mindenképpen kevésbé magas és széles legyen felfújva, mint a jelenlegi X-King. Gondolom, hogy a 2.0-ás méret jó lenne.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás
én is erre gondolok, hogy kicsit túl traktoros :) mit ajánlanál az X King helyett?