off: es mlyen a moab?
Hát ilyen:
off: es mlyen a moab?
de akkor most igen vagy nem?Ennyire le vagy maradva?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
hogy hogy? milyen nehéznek számoltad a gyári kerékszettet? Nekem nagyon jó tapasztalatom van a Fulcrummal, bár még csak outival használtam
Nagyon jó kis gép. Nem vagyok egy 29er fan, de kiegyeznék vele! ;-)
Fulcrum keréknél majd figyelj arra, hogy 1-1 tekerés után meg kell mozgatnod a kereket, nem lazult-e ki az agy elõl vagy hátul! Ha igen, csak utána kell húznod, simán 2-es imbusszal a kontrát oldani és simán kézzel enyhén ráhúzni a fixáló csavart, aztán jó sokáig nem lesz rá gondod! ;-)
kerekszettben normalis aron sok valasztasom nincs... redpower xl lesz. de ez is fel kiloval konnyebb
Kíváncsi leszek az új kerékszettre, így is szép. Gondolom könnyítesz.
Kösz a képet.
tettem fel korabban egyet, de mar nem pont igy nez ki le akarom cserelni a kerekszettet, majd akkor rakok fel ujat.
off
Te meg Tam... érted? szóval ...
mert amúgy mit kerestél Angliában?
A sebesség mindent megold.
Te meg Tam... érted? szóval ......
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Brutálisan jól néz ki a Haibike.
Vázat hogyan szerezted be? Esetleg 26"-osból is van választék?
Sorra olvasom itt a teszteket nagykerekû témakörben, a vérprofi szakújságírók állandóan ezen lovagolnak, hogy nagykerékhez kell a 200-as tárcsa. Ezzel kapcsolatban gondoltam megkérdezek már olyasvalakit is, aki használja is a kisebbet. Hozzáteszem, magamtól én sem raknék nagyobbat: elnézésed kérem, bután tettem fel a kérdést.
Hope kerékügyben -ha már szóba került-, kérdeznék: külön-külön rendelted és te építetted, vagy eleve fûzve, komplett rendelted õket? (Nálam is esélyes lehet egy új szett, aminél fontos lenne hogy adapterezhetõ legyen átütõhöz és thru bolthoz, így a Hope képbe került.)