Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Írta 2011. október 26. - 14:47

Írta 2011. október 26. - 14:31

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

Írta 2011. október 17. - 08:55

marmint a csapagyrogizto? vagy pontosan mi lazulhat le? fogalmam nincs, hogy nez ki...
A fotón nem látszik, mert a másik oldalon van, de tulajdonképpen igen, ami a csapágyazást szorosan tartja. Egy apró kis 2mm-es imbuszos csavarral kontrázható.
Írta 2011. október 16. - 09:09

Te milyen messzirõl tudod kiszagolni a Turner bringákat?
nagyon rájuk vagy kattanva látom

Nincs nehéz dolgom, mert kevés modelljük van, nem feltétlenül változtatnak minden évben, de ha igen, akkor is könnyen beazonosíthatók néhány egyértelmû részlet alapján.
Írta 2011. október 16. - 08:57

Te milyen messzirõl tudod kiszagolni a Turner bringákat?Igazi klasszikus. Ha jól látom 2005-ös évjárat, az utolsó Horst Linkes változat. Tudsz élni:D

nagyon rájuk vagy kattanva látom

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2011. október 16. - 08:41

Most négy napig ezzel. Hamar rá kellett jönnöm, hogy ezt a bringát nem kell félteni semmitõl ezekkel a rugóutakkal, meg belsõnélküli kerekekkel.
Igazi klasszikus. Ha jól látom 2005-ös évjárat, az utolsó Horst Linkes változat. Tudsz élni:D
Írta 2011. október 16. - 07:56

off: es mlyen a moab?
Hát ilyen:

Írta 2011. október 16. - 07:51

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2011. október 16. - 07:22

Írta 2011. október 16. - 06:35

szépek a bringáid

a kinti bringákat - DiamondBack és a leendõ MTB - a kinti család finanszírozza vagy itthonról?
de akkor most igen vagy nem?Ennyire le vagy maradva?
/nem vagyok idõmilliomos, hogy folyamatosan a fórumon lógjak ;)/
Írta 2011. október 16. - 04:31

Most négy napig ezzel. Hamar rá kellett jönnöm, hogy ezt a bringát nem kell félteni semmitõl ezekkel a rugóutakkal, meg belsõnélküli kerekekkel. Miért csak négy napig? Moab, Utah-ban vagyok egy közös vakáción a fogadó anyukám testvérének családjával. Az említett testvér pedig kölcsönadta a "könnyû bringáját". Mert milyen bringa a hardcore bringája? Egy kétéves Intense Hammerschmidttel, és egyéb nyalánkságokkal.
A bringáról: egyszerûen tapad a földhöz. Pl. ezt meg ezt is megmásztam. Ez a "slickrock". Tényleg kb. tükörsima szikla az egész. Egyszerûen király bringa!
További fotók.
Ez is egy kölcsönbringa volt:

Könnyû volt, jó volt. Aztán egyszer. egy edzés során, szó szerint kiesett a hátsó kerék, amikor felkaptam a vállamra a gépet. Visszaraktam, rendesen meghúztam a gyorszárat, de valószínûleg valami más volt rossz, mert az elsõ itteni CX versenyemen az utolsó körben felcsavarodott a hátsó váltó, kiesett a hátsó kerék... valószínûleg nem az én hibám volt, mert még a verseny elõtt is ellenõriztem a hátsó kereket...
Mostanában meg ezzel a nehéz döggel nyomulok "otthon":

Tényleg rohadt nehéz, de már intézkedem könnyebb bringa ügyileg.

Elvileg egy-másfél hónapon (remélem) belül megint jövök egy nagykerekû, de immáron vastaggumis cuccal...

Írta 2011. október 15. - 21:25

hogy hogy? milyen nehéznek számoltad a gyári kerékszettet? Nekem nagyon jó tapasztalatom van a Fulcrummal, bár még csak outival használtam
irtam neked a multkor, hogy ~2400g a fulcrum 1900 korul van.
Nagyon jó kis gép. Nem vagyok egy 29er fan, de kiegyeznék vele! ;-)
Fulcrum keréknél majd figyelj arra, hogy 1-1 tekerés után meg kell mozgatnod a kereket, nem lazult-e ki az agy elõl vagy hátul! Ha igen, csak utána kell húznod, simán 2-es imbusszal a kontrát oldani és simán kézzel enyhén ráhúzni a fixáló csavart, aztán jó sokáig nem lesz rá gondod! ;-)
marmint a csapagyrogizto? vagy pontosan mi lazulhat le? fogalmam nincs, hogy nez ki...

Írta 2011. október 15. - 20:53

kerekszettben normalis aron sok valasztasom nincs... redpower xl lesz. de ez is fel kiloval konnyebb
Nagyon jó kis gép. Nem vagyok egy 29er fan, de kiegyeznék vele! ;-)
Fulcrum keréknél majd figyelj arra, hogy 1-1 tekerés után meg kell mozgatnod a kereket, nem lazult-e ki az agy elõl vagy hátul! Ha igen, csak utána kell húznod, simán 2-es imbusszal a kontrát oldani és simán kézzel enyhén ráhúzni a fixáló csavart, aztán jó sokáig nem lesz rá gondod! ;-)
Írta 2011. október 15. - 20:27

Írta 2011. október 15. - 20:22

Kíváncsi leszek az új kerékszettre, így is szép.
Gondolom könnyítesz.
Kösz a képet.
kerekszettben normalis aron sok valasztasom nincs... redpower xl lesz. de ez is fel kiloval konnyebb

Írta 2011. október 15. - 20:00

tettem fel korabban egyet, de mar nem pont igy nez ki
le akarom cserelni a kerekszettet, majd akkor rakok fel ujat.
Kíváncsi leszek az új kerékszettre, így is szép.

Kösz a képet.
Írta 2011. október 15. - 19:46

off
Te meg Tam... érted? szóval ...
mert amúgy mit kerestél Angliában?
Ennyire le vagy maradva?

A sebesség mindent megold.
Írta 2011. október 15. - 19:45

Te meg Tam... érted? szóval ......
mert amúgy mit kerestél Angliában?
Írta 2011. október 15. - 12:41

Brutálisan jól néz ki a Haibike.
Vázat hogyan szerezted be? Esetleg 26"-osból is van választék?
a vázat a németektõl hozta a forgalmazó mivel jelenleg nem volt neki itthon készlet. kb 5 nap alatt megjött
szerintem 26"-os dolgokat is hoznak könnyedén
Írta 2011. október 15. - 11:45