Ez jó lehet, mert van egy nagyon jó Columbus SLX csöves vázam - hasonló, krómozott villlákkal - meg egy 8-as 600-as Ultegrám is (igaz, nem ua. biciklin), mindkettõt nagyon szeretem, az Ultegra finom, örök darab (pedig „általában” Campagnolo-s gépeket hajtok). 54-es, ugye? Az ülést szvsz vízszintesebbre kék állítani.[...] Razesa spanyol handmade columbus csöves váz és az atyaúristen is Shimano 600 Tricolor rajta. http://serrenok.ucoz...68709.jpg [...]
Egyelõre ragaszkodj, bõven ráérsz, hisz még be sem járattad, de nem véletlenül mennek országútival, még ha jóval kényelmetlenebb is leszállni róla. Nem sürgõs, de igaza van donciccciónak; úgy 50 km fölött már nem mennék SPD-vel (városban pedig szoktam).Az SPD az egyetlen amihez ragaszkodok , nem szeretnék országúti pedálokakat.
Ha a ráf (=abroncs, =felni) is elég jó a további örömhöz (nem kopott, egyenletesen fut), akkor tényleg nagyon jó vétel!Elõször azt hittem , hogy szingósak a kerekek , de a legnagyobb meglepetésemre és örömömre ezek a Continental Supersport Ultra gumik [...]