Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19054 hozzászólás a témában

TaaT

TaaT

vendég

• fórumtag
  • 148 hozzászólás

Munkába menet félreálltam pár kép erejéig (sajnos csak telefonnal volt nálam)

az milyen hácsó lámpi? :)
XC Fully

"Kussolj Brian!" :D

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
a hasonlo "elrendezesu" ossztelosoknal joreszt igy all a tag :)

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

szerintem jól áll benne a tag.

Maggi Zekének írhatta, neki áll fordítva a tag, kézzel elérhetetlen PP kapcsolóval.

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Kúl a verda, gratula hozzá! Bárcsak én is tudnék biciklivel járni melóba...

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
Schumi! Legjobb bringa a munkába járáshoz! :) Szép bicaj!

Schumi

Schumi

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás
úgy áll benne ahogy gyárilag is ( de azért rám ijesztettél :) )

Posted Image

a 3 nyitott állás választót nem tudom menet közben állítani, bár szerintem egyik biciklin se lehet azt könnyû,(vagy csak nagyon béna vagyok) a lock-open kapcsolót viszont simán, nagyon kézre esik.

Mért van benne fordítva a rugóstag? Ráadásul hozzáférhetetlen helyen a tekerõvel...?

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.178 hozzászólás
szerintem jól áll benne a tag.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Ráadásul hozzáférhetetlen helyen a tekerõvel...?

Van hozzá távirányító, nézd meg.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Mért van benne fordítva a rugóstag? Ráadásul hozzáférhetetlen helyen a tekerõvel...?

Zeke

Zeke

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
Baromi szép ez a váz!
Az én ízlésemnek a nyereg és a nyeregtáska már túl fehér , a Canyonomon azokat feketén hagytam

A morcos.

Schumi

Schumi

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás
Munkába menet félreálltam pár kép erejéig (sajnos csak telefonnal volt nálam)
Posted Image

Posted Image

Posted Image

Zeke

Zeke

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
Köszi!
a kormánnyal van azért kis gondom. beállítottam 0-ra a skálázás alapján , de a fékváltókart nem tudom rendesen beállítani , egyszerûen nem tudom eléggé lefelé fordítani , hogy széppé váljon (a bilincset koppig elfordítom, de kevés).
Már elkezdtem nézni 38as tányérokat , bár 10%-os emelkedõig nincs gond , de azért mégis csak könnyebb lenne. a gumikat elkoptatom majd , de a vittoria 23as mérete egy hatalmas kényelmi elõrelépés a conti 18as méretéhez képest :D
A pedálod nem kõ csak ha kavicsért adod :) , montis vagyok , spd rulz! :) Majd talán... egyszer... a távoli jövõben... meg az óperenciáson túl , na ott és akkor talán lesz országúti pedálom :)

A morcos.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.383 hozzászólás
" Persze Zekének csak méregdrágán adnám el, mert nem beszélt kellõ alázattal az országúti pedál felsõbbségérõl. " :D

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás

[...] A helyes cím itt: Picasa - Razesa

Mit szerénykedsz, a felni is nagyon jó, ez a Wolber egyesek szerint éppolyan jó, mások szerint jobb is volt, mint a sikeres Mavic MA40. Azaz egyre jobb a géped, nyereg, kormány is jól áll :)! Szerénységem még a gumikat is elkoptatná rajta, minek cserélni, amíg megy? Esetleg valamikor még 42 helyett 38-as v. 39-es kisebb lánckereket tennék.
A klasszikus csõméretezés a középtengely és a nyeregcsõ távolsága, utóbbi vagy középen, vagy a tetején mérendõ. E klasszikus, vízszintes felsõcsövû vázaknál egyesek szerint a nyvcsnél fontosabb a felsõcsõ mérete (közép-közép).
Az egyik 54-es vázamnál a felsõ- és a nyeregvázcsõ (k-k mindkettõ) is 54 cm; 12 cm stucni. Egy másiknál 56 a nyvcs, ám 57 a fcs (szintén k-k mérve), 11-es stucni. Utóbbi vázat szeretem jobban (176 cm vagyok).

én 1 ilyen pedált kerítenék rá: VeloBase.com - Component: Shimano PD-6402, 600EX Ultegra ,és akkor teljesen korhû lenne. ezzel is korhû: VeloBase.com - Component: Shimano PD-6500, Ultegra ,és elég kicsi is,de nem véletlenül nem használták sokan. kicsi a kontakt felülete az spd-nek az országútikhoz.

Van egy ilyen pedálom (az elsõ, azaz „igazi” oúti), Shimano PD 6402: Look licensz; a mérete is a Look Delta, Look szabadalom alapján (a szerszáma viszont nem 8, hanem 10 fogazatú, donciccio biztos azt is tudja; még nem szedtem szét). Érdekessége, hogy nem a stoplit kell cserélgetni laza vagy feszes cipõállításnál, hanem a hátsó részén lévõ gombot elfordítani, s akkor a hátsó rögzítõ kb. 3,5 mm-re kitér, mindkét irányban, így tehát ugyanaz a rögzített, fekete Look stopli mûködhet úgy is, mint egy „piros”, azaz kissé elforduló Look! Persze Zekének csak méregdrágán adnám el, mert nem beszélt kellõ alázattal az országúti pedál felsõbbségérõl.

dirobi

dirobi

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás
Gyönyörû.
Egyszerûen nem tudok betelni a klasszikus formájú vázakkal.
Nekem a modern karbon csodák valahogy nem jönnek be.

A második pedál nem is tûnik rossznak.

Javítottam , nem a Picasa 3-al töltöttem fel a képeket (kivételesen) és erre nem is volt publikus.

A helyes cím itt: Picasa - Razesa

Zeke

Zeke

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
A második pedál nem is tûnik rossznak.

Sajnos az oldal nem található. :(

Javítottam , nem a Picasa 3-al töltöttem fel a képeket (kivételesen) és erre nem is volt publikus.

A helyes cím itt: Picasa - Razesa

A morcos.

dirobi

dirobi

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás
Sajnos az oldal nem található. :(

Na ma végre sikerült lefotózgatnom

Picasa képek

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.383 hozzászólás
én 1 ilyen pedált kerítenék rá: VeloBase.com - Component: Shimano PD-6402, 600EX Ultegra ,és akkor teljesen korhû lenne. ezzel is korhû: VeloBase.com - Component: Shimano PD-6500, Ultegra ,és elég kicsi is,de nem véletlenül nem használták sokan. kicsi a kontakt felülete az spd-nek az országútikhoz.

Zeke

Zeke

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
Na ma végre sikerült lefotózgatnom

Picasa képek

Posted Image

A morcos.

Zeke

Zeke

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
A mérettel nem vagyok teljesen tisztában , a nyeregvázcsövet vagy a vízszintes középrész felsõcsõ távot kell mérnem?
54cm a nyeregvázcsõ.
Egyenes a nyereg , csak ez a kép egy 2 méter széles folyosón készült :) , ekv 21mm , torzít (canon 1d + 17-40 , nagyobb látószög mint a normális)
spd-vel montin mentem már 100 fölött többször is , aszfalton és terepen egyaránt , idén ez biztos nem fog lecserélõdni , túlzottan berögzött vagyok , nem tudom meg tudnék-e szokni más pedált, platformmal egyáltalán nem tudok már menni , állandóan húzni próbáltam aztán mivel nem sikerült így mellélépegettem.
A felnik jónak tûnnek , van még benne akár több szezon is , egyenesen is futnak de a hátsón majd elpöcsölök egy egész picit , centírozok rajta , bár olyan minimális van benne , hogy nem biztos , hogy megéri vele foglalkozni. Ha elkopnak a felnik majd átfûzök bele valamit , bár még nem fûztem kereket de úgy bennem van az inger , lehet nem sikerül elsõre , de majd meg szeretném próbálni.

A morcos.