Munkába menet félreálltam pár kép erejéig (sajnos csak telefonnal volt nálam)
az milyen hácsó lámpi?

Munkába menet félreálltam pár kép erejéig (sajnos csak telefonnal volt nálam)
szerintem jól áll benne a tag.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Mért van benne fordítva a rugóstag? Ráadásul hozzáférhetetlen helyen a tekerõvel...?
Ráadásul hozzáférhetetlen helyen a tekerõvel...?
A morcos.
Mit szerénykedsz, a felni is nagyon jó, ez a Wolber egyesek szerint éppolyan jó, mások szerint jobb is volt, mint a sikeres Mavic MA40. Azaz egyre jobb a géped, nyereg, kormány is jól áll[...] A helyes cím itt: Picasa - Razesa
Van egy ilyen pedálom (az elsõ, azaz „igazi” oúti), Shimano PD 6402: Look licensz; a mérete is a Look Delta, Look szabadalom alapján (a szerszáma viszont nem 8, hanem 10 fogazatú, donciccio biztos azt is tudja; még nem szedtem szét). Érdekessége, hogy nem a stoplit kell cserélgetni laza vagy feszes cipõállításnál, hanem a hátsó részén lévõ gombot elfordítani, s akkor a hátsó rögzítõ kb. 3,5 mm-re kitér, mindkét irányban, így tehát ugyanaz a rögzített, fekete Look stopli mûködhet úgy is, mint egy „piros”, azaz kissé elforduló Look! Persze Zekének csak méregdrágán adnám el, mert nem beszélt kellõ alázattal az országúti pedál felsõbbségérõl.én 1 ilyen pedált kerítenék rá: VeloBase.com - Component: Shimano PD-6402, 600EX Ultegra ,és akkor teljesen korhû lenne. ezzel is korhû: VeloBase.com - Component: Shimano PD-6500, Ultegra ,és elég kicsi is,de nem véletlenül nem használták sokan. kicsi a kontakt felülete az spd-nek az országútikhoz.
A második pedál nem is tûnik rossznak.
Javítottam , nem a Picasa 3-al töltöttem fel a képeket (kivételesen) és erre nem is volt publikus.
A helyes cím itt: Picasa - Razesa
Sajnos az oldal nem található.
A morcos.
A morcos.