A telón az a felgyorskötözõzött valami az mire jó?
A világ legjobb (szem)sárvédõje.
A telón az a felgyorskötözõzött valami az mire jó?
A sebesség mindent megold.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
aszfalton praktikusabb, mint egy monti? mar ha lehet egy terepbringanal ilyenrol beszelni.
Még mindig szééééép!
Off:
Van valami ebben a CX dologban és a hasonló helyeken mint a panoráma kör pl. Rengeteg ilyen hely van a környéken, imádok az erdõben felfelé menni vele. Mikor nyár elején összeraktam a CX bringát, biztos voltam egy új monti építésében is valamikor mostanság. Ezen most hezitálok nagyon. Ha esetleg én is elférek veletek és nem zavarok, írjatok egy pü-t. Vasárnap délelõtt? Ez mondjuk nekem pont visszafelé tetszene, de jó kis videó ebben a témában: Local trails ala cx on Vimeo
On
Sajna most vasárnapra már elígérkeztem. Meló után nekem már késõ. Jövõ hét szombat?Még mindig szééééép!
Off:
Van valami ebben a CX dologban és a hasonló helyeken mint a panoráma kör pl. Rengeteg ilyen hely van a környéken, imádok az erdõben felfelé menni vele. Mikor nyár elején összeraktam a CX bringát, biztos voltam egy új monti építésében is valamikor mostanság. Ezen most hezitálok nagyon. Ha esetleg én is elférek veletek és nem zavarok, írjatok egy pü-t. Vasárnap délelõtt? Ez mondjuk nekem pont visszafelé tetszene, de jó kis videó ebben a témában: Local trails ala cx on Vimeo
On
A csóka elég jól érzi a gépet.... Csúnyán lemaradtam volna fölfelé és lefelé is kb. mindenhol a 2.2es gumimmal és a Rebámmal fölszerelt montimon.
1.25nél az a fán való átkelés gyönyörû.
Tegnap este meg volt az elsõ köröm a cyclokrossal a HHH panoráma körön. Teljesen más dimenzió mint montival. A Szép-völgyin megvan a bemelegítés, keleti oldalon lehet süvíteni, a reptér felõli oldalon technikázni és imádkozni hogy ne üssem fel. Az Árpád kilátótól lejtõzni a Fenyõgyöngyéig. Szeretem.
Szep! 1x maid meghetnenk egyutt egy Hhh-t, arra nem vagyok ismeros. Legalabb kiderulne, mit bir a kanti az enyemen. Holnap du raerek
575mm