Van itt egy hasonló projekt, igaz outi vázra építve: http://forums.roadbi...ad.php?t=111370
Ott is megosztja a népet.
Szépen néz ki egyébként, a képekhez regisztráció kell.
Köszi szépen, hogy foglalkozol a projectemmel. A képeket megpróbáltam elképzelni, nem regisztráltam. De tényleg kap a figura hideget-meleget...
Van ott egy másik, dinglespeed montival, 38/20-at használ terepre, hát izé...
A dingle-n ugyan könnyebb a "váltás", de nekem még mindig a flip-flop a szimpibb, mert nagyobb áttétel-különbséget ad, és egy lánckerékel kevesebb...
A legtöbbet azzal tudnátok segíteni, hogy ha valaki, aki amúgy is jár a Vár-Kerékpárban, megnézné a kétféle Denvert, aztán beszámolna... (Esetleg kép.)
Én most csak emiatt nem utaznék BP-re, más miatt meg most szerencsére nem kell...
Nézegetem hozzá a cuccokat, de egyelõre nem állok neki építeni, elõbb tesztelem, hogy életképes-e az ötlet. Elõször is edzek a meglévõ bringáimmal, aztán, ha gyûjtöttem egy kis kondit, átszerelem a mostani SS-t 32/18-ra, kiviszem kocsival Pákozdra, aztán megtámadom az Anikót. Ha nem jön be, buktam egy ezerforintos racsnit... De mindenképpen gyúrnom kell rá, a mostani álapotomban a világbajnok ezersebességes MTB-jével se bírnék felmenni ott. (Hat hét tekerés után már lehet, hogy én is más áttételi arányokat emlégetnék...)
Amúgy nektek is van valamennyi igazatok, másik irányba is ad abszurdum lehet vini a dolgot: Elvben semmi sem akadályozna meg abban, hogy vegyek flip-flop agyat is, meg DOS Eno-t is... Elõre is tennék egy double-t, ez 422mm-es láncvilahosszal (Authorok pl. ilyenek) és egy feszítõvel legalább 4 használható kombinációt adna, ha nem is lenne a láncvonal mindig tökéletes.
De egy ilyen szörnyszülöttet SS-nek nevezni... Hát, én se tenném. Akkor már tényleg inkább a vátó...