Mintha merevváz lenne

RAUH-Welt
B E G R I F F
Beraktam a 3 3/32-es félláncszemet. Ezáltal át tudtam rakni a görgõs feszítõt, hogy felfelé feszítsen. Nem egy nagy katarzis, csak nekem jobban tetszik így.
"(Rákérdezhetek? 32/16, és 420mm-es a láncvillád?) "
pfff fogalmam sincs...most rakom csak össze nem vágom a dolgokat.wheeler buddy 03. hajtókar SRAM dual drive..lánckerék rajta truva hussefelt asszem a "legnagyobb" ha pl 3as lenne akkor a 3-as
vmi racsni az is nikkelezett...lánc, point.feszítõ szintén point.
az a baj,hogy többet már nem tudok feszíteni a feszítõvel. az lenne a jó ha 1 szemet ki tudnék venni,de az nem lehetséges,mert párosnak kell lennie,de viszont ha 2-t szedek ki akkor lejjeb kell raknom a racsnin és orbitálisan nehéz lesz tekerni
esetleg ha feszes lenne nagyon a lánc lehetséges,h nem dobná le?
Pedig a szisztéma mûködõképes, nekem is van hasonló. Hogy dobja le? Nem lehet, hogy nem jön ki a láncvonal és úgy ugrik le? Ha igen, próbálj hajlítani a feszítõn!
A stílus maga az ember.
http://en.wikipedia....Comte_de_Buffon
ilyen az a feszítõ.
cserélhetõ papucsos... szereztem is hozzá papucsot,felraktam a feszítõt.mentem vele gyúróba minden szép és jó. hazafele mikor elindultam lelb@szta a láncot. azóta nem tudom úgy felrakni h ne dobálja össze-vissza. mostmá a fasz kivan vele. ha meg kiveszek szemet kurv@ nehéz lesz tekerni.