Jelentkezz be Regisztrálj

Single Speed
Írta 2008. november 30. - 14:32

Írta 2008. november 03. - 18:24

mennyit engedsz a felébõl?

ird meg priviben, aztán ott folyt.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2008. november 03. - 18:22

12 de alkuképes!Bõven!

Írta 2008. november 03. - 18:15

mekkora, és hogyé' adod?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2008. november 03. - 13:32

Srácok van egy eladó white racsnim!
Írjatok privit ha érdekel valakit...!

ON

Írta 2008. október 23. - 18:36

32/18-al nem lehet 45-öt menni, de amikor a Velencei-hg emelkedõin mászik fel vele, ez is kapja a nyomatékot rendesen... Sok helyen még ezzel az áttétellel is ki kell állnia, ahol én már grannyban csévélek felfelé. (Ezért kell a jó gumi, hogy ne (nagyon) kaparjon el ilyenkor.) Talán Big Earl meg a Howitzer Team SL elég merevek, de ha hajlanak, a rockring akkor sem engedi leesni a láncot, legalábbis kifelé.
Mondjuk a "jó-e a láncvonalad" kérdés inkább Pézsének szólt...
(Mellesleg régebben úgy jártunk tekerni a gyerekkel, hogy õ nyomta a Konával, és én a singlespeeddel. De most már mindig magának követeli a Mongoose-t...)
Írta 2008. október 23. - 14:05

Nem tudom milyen gyerek,meg hogy hajt...de nekem jó volt a láncvonal állva hajtottam mint az állat(úgy 45-50km/h),ledobta a láncot, áthajtottam saját magamon, poroltam mint a szõnyeg még az orromból is a föld jöttNa most nezzetek meg a kepemet a 1504-ben, lathato, hogy kisse laza a lanc. Felszereles utan igy allt be nehany sprint meg wheelie hatasara. Nem allitottunk utana, a gyerek mult vasarnap igy jott vele hegyen-volgyon, es nem esett le neki... Ha jo a lancvonal, nem kell agyonfesziteni.
Azóta spanner-al hajtom,és ismét merek állva hajtani(mert 1 hétig nem nagyon mertem), agyonfeszíteni meg semmit sem kell
Ja meg plusz halflinked láncot használok
Írta 2008. október 23. - 12:48

(Furcsa modon a 26-os valamivel tobbe kerult, mint a 29-es, kifizettem a kulonbseget, bar nem ragaszkodtak volna hozza, meg ok kertek elnezest, hogy rosszat adtak, pedig en akasztottam le a gummakat a szogrol, hogy "akkor me'g ez is...")
Most mar csak kerek kell, amire rateszem, de azt majd veszek otthon az aprorol, ugyse ferne bele a borondbe...
Lampa-alatet most sem volt, meg egy sracnak kellett volna fekbetet hidraulikus abroncsfekhez, azt is csak a jovo hetre tudtak volna hozni... Lasd mint fent.
Erdekes, hogy a csekely valasztek ellenere voltak SS-specifikus alkatreszek, nemcsak Surly kazettasagy-hezagolo keszlet, de Surly vazszett is... (Sajnos nemcsak a borondbe nem fer, de a koltsegvetesbe sem.)
Írta 2008. október 21. - 17:22

Írta 2008. október 21. - 17:13

http://www.cateye.co...ts.php?cid=2_23
Oldal legalján. Model: 533-8596
Most találtam német webshopban bilincscsel együtt. Megpróbálom onnan beszerezni majd, ha neked nem sikerül. Megrendelni nem tudod a fenti oldalról? 6 darab kellene.
A megrendeléssel az a baj, hogy az legalább öt nap, amíg leszállítják, én meg pénteken már utazok haza, csütörtök lenne az utolsó nap, amikor el tudok menni érte...
Ezért nem tudtam én se hozzájutni a cuccokhoz, amiket kinéztem. Elõre kellett volna megrendelni, még kiutazás elõtt, csak kifizetni meg utólag, kp-ben tudom... (Vagy szólni kell a fõnökömnek, hogy legközelebb legalább két hétre küldjön. :-))
Valszeg emiatt nem fogom tudni becserélni a Bontragereimet sem egy pár 26"-os Panracer Fire-re, ami szerepel a Bike Line kínálatában, és árban ugyanannyi, de ha épp nincs a boltban, akkor 'atom. (Baszh-atom.) Tartok tõle, hogy a Bike Line-os eladó a Cateye-s cikkszámmal sem fog tudni mit kezdeni, de azért felírtam. (A Performance Bike-ból meg valszeg már kiutálnak, nem is szólva a kollégákról, akik valszeg nagyon unják már, hogy ácsoroghatnak a kocsi mellett, amíg én a dolgomat intézem a bringaboltban, ami õket nem érdekli... A kis maszek bringaboltok pedig alkatrész-ellátottság szempontjából még rosszabbak, mint ezek a láncok, aminek a sitejára az aláírásom mutat, az is itt van közel, az oldaluk poén, de nem véletlenül nincs rajta "products" link.)
Írta 2008. október 21. - 15:43

Oldal legalján. Model: 533-8596
Most találtam német webshopban bilincscsel együtt. Megpróbálom onnan beszerezni majd, ha neked nem sikerül. Megrendelni nem tudod a fenti oldalról? 6 darab kellene.
Írta 2008. október 21. - 12:39

Testvér én is elpuffantottam pár váltófület a Cannondale Chase vázamon(USA),vásároltam valami akármelyik bringáét amiely jó nagy és becsiszoltam flexel(kb ez a negyedik)!
Nekem is dobálta le a láncot tettem fel valami spanert,jó feszesre a láncot és kakukk
Na most nezzetek meg a kepemet a 1504-ben, lathato, hogy kisse laza a lanc. Felszereles utan igy allt be nehany sprint meg wheelie hatasara. Nem allitottunk utana, a gyerek mult vasarnap igy jott vele hegyen-volgyon, es nem esett le neki... Ha jo a lancvonal, nem kell agyonfesziteni.
Írta 2008. október 21. - 10:38

SS-rõl szeretnék váltósra visszaállni, mert nem tudom megoldani hogy a lánc ne váltson le magától.
a kérdést azért ide teszem fel, mert hátha valaki használ specialized P3-as vázat, és felesleges váltófüle akadna hozzá. Nekem sajna nincsen és hiányolomBecsületes megtalálónak jutalom
Testvér én is elpuffantottam pár váltófület a Cannondale Chase vázamon(USA),vásároltam valami akármelyik bringáét amiely jó nagy és becsiszoltam flexel(kb ez a negyedik)!
Nekem is dobálta le a láncot tettem fel valami spanert,jó feszesre a láncot és kakukk
Írta 2008. október 21. - 10:22

En vettem egy Speccy nyerget meg egy par Bontrager kulsot, amiket vihetek vissza, mert a szallodaban vettem eszre, hogy 29"-esek... (Elobb azert megkerdezem a vonatkozo topicban, hogy kell-e valakinek.) Szoval, ha pontosabban specifikalod, mi ez, akkor van meg egy esely... De nagy remenyt ne fuzz hozza, vettem volna egy fekgarniturat is, de mindossze egyetlen maganyos fekkart tudott prezentalni a neni, az is ugy nezett ki, mint valaha a Tektro meg ilyesmik a Tescoban, hiaba volt rajta az Avid logo.
Írta 2008. október 20. - 22:12

Udv! En most Cateye H-24 Spacert hajtok. Magyarorszagra nem szallitanak a cateye.com-rol. Itt Fehervaron es Pesten nem sikerult beszerezni. Megoldhato lenne?
Most megyek a Bike LIne-ba, de ha ott nem talalok, ami kell, en is feladom.
Amugy mi a rosseb ez, lampahoz kell, kulacstartohoz, vagy km-orahoz? A cateye oldalan nem talaltam...
Írta 2008. október 20. - 13:11

USA-bol kell valakinek valami?
Udv! En most Cateye H-24 Spacert hajtok. Magyarorszagra nem szallitanak a cateye.com-rol. Itt Fehervaron es Pesten nem sikerult beszerezni. Megoldhato lenne?
Írta 2008. október 20. - 12:51

Itt általában nem legóznak az emberek, úgyhogy a boltok is csak komplett bringákat tartanak, ruhákat, kiegészítõket, alkatrészbõl max nyereg, gumi, meg fékbetét... A BikeLine-ban (ahol a múltkor ezt a megcsonkított Bontragert vettem), talán sikerül pár általános alkatrészt beszereznem, amelyeknek a segítségével mégiscsak váltósra megcsinálom a Pyxist. Aztán, "ha majd nagy leszek", veszek egy SS Cruxot, mert addig csak sutyiban tudok singlespeedezni, a gyerek mindig magának követeli a Mongoose-t, ha megyünk valahova...
Írta 2008. október 19. - 11:13

(Speccy P3 nem rossz vaz, nekem bejovos lenne valtotarto ful nelkul is...)
USA-bol kell valakinek valami?
Írta 2008. október 18. - 08:51

a kérdést azért ide teszem fel, mert hátha valaki használ specialized P3-as vázat, és felesleges váltófüle akadna hozzá. Nekem sajna nincsen és hiányolom

Írta 2008. október 17. - 15:45