Jelentkezz be Regisztrálj
Single Speed
Írta 2008. november 03. - 18:15
mekkora, és hogyé' adod?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2008. november 03. - 13:32
Srácok van egy eladó white racsnim!
Írjatok privit ha érdekel valakit...!
ON
Írta 2008. október 23. - 18:36
32/18-al nem lehet 45-öt menni, de amikor a Velencei-hg emelkedõin mászik fel vele, ez is kapja a nyomatékot rendesen... Sok helyen még ezzel az áttétellel is ki kell állnia, ahol én már grannyban csévélek felfelé. (Ezért kell a jó gumi, hogy ne (nagyon) kaparjon el ilyenkor.) Talán Big Earl meg a Howitzer Team SL elég merevek, de ha hajlanak, a rockring akkor sem engedi leesni a láncot, legalábbis kifelé.
Mondjuk a "jó-e a láncvonalad" kérdés inkább Pézsének szólt...
(Mellesleg régebben úgy jártunk tekerni a gyerekkel, hogy õ nyomta a Konával, és én a singlespeeddel. De most már mindig magának követeli a Mongoose-t...)
Írta 2008. október 23. - 14:05
Nem tudom milyen gyerek,meg hogy hajt...de nekem jó volt a láncvonal állva hajtottam mint az állat(úgy 45-50km/h),ledobta a láncot, áthajtottam saját magamon, poroltam mint a szõnyeg még az orromból is a föld jöttNa most nezzetek meg a kepemet a 1504-ben, lathato, hogy kisse laza a lanc. Felszereles utan igy allt be nehany sprint meg wheelie hatasara. Nem allitottunk utana, a gyerek mult vasarnap igy jott vele hegyen-volgyon, es nem esett le neki... Ha jo a lancvonal, nem kell agyonfesziteni.
Azóta spanner-al hajtom,és ismét merek állva hajtani(mert 1 hétig nem nagyon mertem), agyonfeszíteni meg semmit sem kell
Ja meg plusz halflinked láncot használok
Írta 2008. október 23. - 12:48
(Furcsa modon a 26-os valamivel tobbe kerult, mint a 29-es, kifizettem a kulonbseget, bar nem ragaszkodtak volna hozza, meg ok kertek elnezest, hogy rosszat adtak, pedig en akasztottam le a gummakat a szogrol, hogy "akkor me'g ez is...")
Most mar csak kerek kell, amire rateszem, de azt majd veszek otthon az aprorol, ugyse ferne bele a borondbe...
Lampa-alatet most sem volt, meg egy sracnak kellett volna fekbetet hidraulikus abroncsfekhez, azt is csak a jovo hetre tudtak volna hozni... Lasd mint fent.
Erdekes, hogy a csekely valasztek ellenere voltak SS-specifikus alkatreszek, nemcsak Surly kazettasagy-hezagolo keszlet, de Surly vazszett is... (Sajnos nemcsak a borondbe nem fer, de a koltsegvetesbe sem.)
Írta 2008. október 21. - 17:22
Írta 2008. október 21. - 17:13
http://www.cateye.co...ts.php?cid=2_23
Oldal legalján. Model: 533-8596
Most találtam német webshopban bilincscsel együtt. Megpróbálom onnan beszerezni majd, ha neked nem sikerül. Megrendelni nem tudod a fenti oldalról? 6 darab kellene.
A megrendeléssel az a baj, hogy az legalább öt nap, amíg leszállítják, én meg pénteken már utazok haza, csütörtök lenne az utolsó nap, amikor el tudok menni érte...
Ezért nem tudtam én se hozzájutni a cuccokhoz, amiket kinéztem. Elõre kellett volna megrendelni, még kiutazás elõtt, csak kifizetni meg utólag, kp-ben tudom... (Vagy szólni kell a fõnökömnek, hogy legközelebb legalább két hétre küldjön. :-))
Valszeg emiatt nem fogom tudni becserélni a Bontragereimet sem egy pár 26"-os Panracer Fire-re, ami szerepel a Bike Line kínálatában, és árban ugyanannyi, de ha épp nincs a boltban, akkor 'atom. (Baszh-atom.) Tartok tõle, hogy a Bike Line-os eladó a Cateye-s cikkszámmal sem fog tudni mit kezdeni, de azért felírtam. (A Performance Bike-ból meg valszeg már kiutálnak, nem is szólva a kollégákról, akik valszeg nagyon unják már, hogy ácsoroghatnak a kocsi mellett, amíg én a dolgomat intézem a bringaboltban, ami õket nem érdekli... A kis maszek bringaboltok pedig alkatrész-ellátottság szempontjából még rosszabbak, mint ezek a láncok, aminek a sitejára az aláírásom mutat, az is itt van közel, az oldaluk poén, de nem véletlenül nincs rajta "products" link.)
Írta 2008. október 21. - 15:43
Oldal legalján. Model: 533-8596
Most találtam német webshopban bilincscsel együtt. Megpróbálom onnan beszerezni majd, ha neked nem sikerül. Megrendelni nem tudod a fenti oldalról? 6 darab kellene.
Írta 2008. október 21. - 12:39
Testvér én is elpuffantottam pár váltófület a Cannondale Chase vázamon(USA),vásároltam valami akármelyik bringáét amiely jó nagy és becsiszoltam flexel(kb ez a negyedik)!
Nekem is dobálta le a láncot tettem fel valami spanert,jó feszesre a láncot és kakukk
Na most nezzetek meg a kepemet a 1504-ben, lathato, hogy kisse laza a lanc. Felszereles utan igy allt be nehany sprint meg wheelie hatasara. Nem allitottunk utana, a gyerek mult vasarnap igy jott vele hegyen-volgyon, es nem esett le neki... Ha jo a lancvonal, nem kell agyonfesziteni.
Írta 2008. október 21. - 10:38
SS-rõl szeretnék váltósra visszaállni, mert nem tudom megoldani hogy a lánc ne váltson le magától.
a kérdést azért ide teszem fel, mert hátha valaki használ specialized P3-as vázat, és felesleges váltófüle akadna hozzá. Nekem sajna nincsen és hiányolom Becsületes megtalálónak jutalom
Testvér én is elpuffantottam pár váltófület a Cannondale Chase vázamon(USA),vásároltam valami akármelyik bringáét amiely jó nagy és becsiszoltam flexel(kb ez a negyedik)!
Nekem is dobálta le a láncot tettem fel valami spanert,jó feszesre a láncot és kakukk
Írta 2008. október 21. - 10:22
En vettem egy Speccy nyerget meg egy par Bontrager kulsot, amiket vihetek vissza, mert a szallodaban vettem eszre, hogy 29"-esek... (Elobb azert megkerdezem a vonatkozo topicban, hogy kell-e valakinek.) Szoval, ha pontosabban specifikalod, mi ez, akkor van meg egy esely... De nagy remenyt ne fuzz hozza, vettem volna egy fekgarniturat is, de mindossze egyetlen maganyos fekkart tudott prezentalni a neni, az is ugy nezett ki, mint valaha a Tektro meg ilyesmik a Tescoban, hiaba volt rajta az Avid logo.
Írta 2008. október 20. - 22:12
Udv! En most Cateye H-24 Spacert hajtok. Magyarorszagra nem szallitanak a cateye.com-rol. Itt Fehervaron es Pesten nem sikerult beszerezni. Megoldhato lenne?
Most megyek a Bike LIne-ba, de ha ott nem talalok, ami kell, en is feladom.
Amugy mi a rosseb ez, lampahoz kell, kulacstartohoz, vagy km-orahoz? A cateye oldalan nem talaltam...
Írta 2008. október 20. - 13:11
USA-bol kell valakinek valami?
Udv! En most Cateye H-24 Spacert hajtok. Magyarorszagra nem szallitanak a cateye.com-rol. Itt Fehervaron es Pesten nem sikerult beszerezni. Megoldhato lenne?
Írta 2008. október 20. - 12:51
Itt általában nem legóznak az emberek, úgyhogy a boltok is csak komplett bringákat tartanak, ruhákat, kiegészítõket, alkatrészbõl max nyereg, gumi, meg fékbetét... A BikeLine-ban (ahol a múltkor ezt a megcsonkított Bontragert vettem), talán sikerül pár általános alkatrészt beszereznem, amelyeknek a segítségével mégiscsak váltósra megcsinálom a Pyxist. Aztán, "ha majd nagy leszek", veszek egy SS Cruxot, mert addig csak sutyiban tudok singlespeedezni, a gyerek mindig magának követeli a Mongoose-t, ha megyünk valahova...
Írta 2008. október 19. - 11:13
(Speccy P3 nem rossz vaz, nekem bejovos lenne valtotarto ful nelkul is...)
USA-bol kell valakinek valami?
Írta 2008. október 18. - 08:51
a kérdést azért ide teszem fel, mert hátha valaki használ specialized P3-as vázat, és felesleges váltófüle akadna hozzá. Nekem sajna nincsen és hiányolom Becsületes megtalálónak jutalom
Írta 2008. október 17. - 15:45
Írta 2008. október 17. - 15:41
Írta 2008. október 14. - 14:33
Annyi lenne a gondom hogy 1 agyvásárlás elõtt állok és kicsit spórolni szeretnék rajta mert anyagi forrásaim korlátozottak (10k alá szorítani az agy árát). Néztem is 1et hát fõleg streetre kéne és arra szernintetek megfelel egy 2ipari csapágyas freewheel? vagy naon gáz?
am itt lehet megtalálni: http://bemp.hu/fireeye.html és Excelerant RS10FW a neve
Köszi elõre is!!
Írta 2008. október 13. - 20:40
zirp
elárulod hol szereztél euro-asia lánckereket?
Sajnos nincs semmi titok,
Ebayen rendeltem, vagyonert :-(