Jelentkezz be Regisztrálj
Single Speed
Írta 2009. április 15. - 23:42
vagy ha sok pénzed van akkor white külföldrõl, de asszem van hazai forgalmazó is, vagy: http://biketrial.hu/...o=termek&id=136
Írta 2009. április 15. - 22:14
hol kaphato a varosban (Bp.) 1 soros racsni? de valami idotallo kene ma 5 boltban voltam, de semmi... vagyis kinai "liu yutang hadzsime" marka :D:D 1,5 ezerer
Ma volt Luongoban, volt Dicta, meg lehet Shimano is, ott érdeklõdj.
Írta 2009. április 15. - 19:45
sima szabadonfutót tudsz venni a velvártban ami ACS, és jó, nekem is volt. www.velvartbmx.hu
vendég_Master_*
Írta 2009. április 15. - 17:59
pali kj: nem erek sza...t se a gyzarral, mert mondom hogy a tengely hosszu (kb. 2cmVEL), a papucstavolsag meg szukebb... szal vagy anyaval fogatom fel es akkor kilog, vagy csere es akkor gyzar
Írta 2009. április 15. - 16:30
invi: a dt-nek meg a sapimnak asszem van küllõ hossz számítója. keresd meg a google-val. én pl jártam úgy még anno 24-es mtx-b+ agy kombóval hogy nem tudtam 3 keresztre fûzni, mert nem volt hozzá jó küllõ, így csak 4 keresztre lehetett, mert ahhoz hosszabb küllõ kellett.
Írta 2009. április 15. - 15:44
Would you, Quintus? Would I?
Írta 2009. április 15. - 15:15
Egy kérdésem volna:
Adott egy b+ lima ss agy és egy double track 24" felni. Mekkora küllõt kellene vennem hogy befûzve tökéletes legyen?Ha valakinek adódott már hasonló porbléma esetleg valaki tud segíteni abban, hogyan is tudnám kiszámolni egyszerûen de pontosan légyszi írjon!
Elõre is köszi.
Üdv:Zoli
Írta 2009. április 15. - 12:59
www.fotos.web.de/batil/agy
es de!!! gyorszaras de ezen konnyen lehet segiteni
ok megvan, tényleg csere
-arra figyelj, ha veszel új tg.-t vidd magaddal a régi kónuszokat(lehet eltérés)
vendég_Master_*
Írta 2009. április 15. - 12:51
szerintem itt nagy félreértésekbe vagyunk keveredve. dobj egy képet légyszi, vagy egy linket hogy milyen agyad van.
www.fotos.web.de/batil/agy
es de!!! gyorszaras de ezen konnyen lehet segiteni
Írta 2009. április 15. - 12:18
Írta 2009. április 15. - 11:55
mert 6os sorral volt hasznalva, most viszont egy egy eredetileg is SS-es vazba megy, szal a papucstavolsag...
A tengely hosszával ne foglalkozz sztem, csak vedd ki a távtartót,és úgy állitsd be hogy egyforma hosszan lógjon ki kétoldalt. (-mmint a tengely)
(sztem még jól is néz ki ha joban kilógnak a t.végek a vázból)
ui.: csak ha nem gyzáras
vendég_Master_*
Írta 2009. április 15. - 08:07
mitõl hosszú a tengely?
le vagyok maradva
mert 6os sorral volt hasznalva, most viszont egy egy eredetileg is SS-es vazba megy, szal a papucstavolsag...
Írta 2009. április 15. - 03:03
le vagyok maradva
vendég_Master_*
Írta 2009. április 14. - 23:05
ha letekerted a sort, látsz egy távtartót a tengelyen a kónusz, és a kontraanya közt.
meglazít, levesz majd átrak a baloldali kónusz és kontraanya közé.
ekkor naggyából jó helyen van a láncvonal(ha nem, akkor a fantáziádon múlik a többi).
-Aztán mész a boltba és veszel 'bmx racsnit' 600-5000 közt lesz valahol az ára.
feltekered, láncvonal megnézés, közben rájössz hogy a kerék nem fér a vázba mert a távtartó már fordítva van az agyon
-szóval még át kell centrírozni h. jó legyen
éééés rájd
ok eddig magamtol is megvolt... amibe epitem oda viszont nem kell a tavtarto, szal meg a tengelyt is le kell cserelnem, mert most hosszu. ok... tettem fel hulye kerdeseket mar megvan....
Írta 2009. április 14. - 23:00
ha letekerted a sort, látsz egy távtartót a tengelyen a kónusz, és a kontraanya közt.bocsi... en tevedtem, tenyleg csak 6os volt rajta csak ellenoriztem figyel-e valaki
de mi van az elkepzelesemmel??
meglazít, levesz majd átrak a baloldali kónusz és kontraanya közé.
ekkor naggyából jó helyen van a láncvonal(ha nem, akkor a fantáziádon múlik a többi).
-Aztán mész a boltba és veszel 'bmx racsnit' 600-5000 közt lesz valahol az ára.
feltekered, láncvonal megnézés, közben rájössz hogy a kerék nem fér a vázba mert a távtartó már fordítva van az agyon
-szóval még át kell centrírozni h. jó legyen
ja, lehet, te is így gondoltad, csak a centrírt kifelejtetted
éééés rájd
vendég_Master_*
Írta 2009. április 14. - 22:58
Vegyél egy ss agyat, mindekinek jobb lesz, hidd el!
koszi a problemamegoldo es velos hozzaszolast
Írta 2009. április 14. - 22:56
bocsi... en tevedtem, tenyleg csak 6os volt rajta csak ellenoriztem figyel-e valaki
Vegyél egy ss agyat, mindekinek jobb lesz, hidd el!
Would you, Quintus? Would I?
vendég_Master_*
Írta 2009. április 14. - 22:47
Szerintem az az agy nem menetes(csak a tengelye esetleg).
Menetes agyra nemnagyon gyártanak 9 es sort.
-Mmenetes agynak nincs racsniszerkezete, csak egy menet amire az olcsó menetes racsnikat fel lehet tekerni(a 20000 ft os gagyikon van ilyen)
1-2ezresért már kapsz ilyet, ha nem akarsz sokat költeni.
bocsi... en tevedtem, tenyleg csak 6os volt rajta csak ellenoriztem figyel-e valaki
Írta 2009. április 14. - 22:44
Szerintem az az agy nem menetes(csak a tengelye esetleg).ok
valamit meg igyse vesz be az agyam... tehat menetes agyam van amin 9es sor volt. namarmost ha en azt kihezagolom hova fogatom a szabadonfutot (a tengelyre, de azon lotyogne mint a tobias fa..a)?? en arra gondoltam, hogy a 9es sor helyere teszek egy 16os fogaskereket (mintha fixit csinalnek) kontraanyaval, aztan remenykedek, hogy egyenes lancvonalat kapjak, na meg az anyakkal is tudok meg csalni a tengelyen :D:D es igy egybol szabadonfutos lesz, hisz montiagy. Fikazas??? Ellenervek???
Menetes agyra nemnagyon gyártanak 9 es sort.
-Mmenetes agynak nincs racsniszerkezete, csak egy menet amire az olcsó menetes racsnikat fel lehet tekerni(a 20000 ft os gagyikon van ilyen)
1-2ezresért már kapsz ilyet, ha nem akarsz sokat költeni.
Írta 2009. április 14. - 22:37
nem kazettás agyad van? elvesztem a részletekben. összeszedem magam kicsit.
fikázás ill. ellenérvek: konkrétan mid is van? azt tudjuk hogy ss-t szeretnél.
kazettás, vagy menetes a hátsó agy? az addig tuti hogy nem ss specifikus, vagyis ha menetes akkor tuti hogy nem lesz egyenes láncvonalad, akármilyen rövid a monó. vagy dobj képet a meglevõ cumókról, és úgy könnyebb segíteni is.