Norma nem lesz jó, mert ha arra teszel fel szimpla racsnit, nagyon bent lesz a láncvonal, kb. ott, mint a fogsor legnagyobb lánckereke lenne. Ha singlespeed üzemhez távtartózva centrírozod ki, akkor sem lesz sokkal jobb. Szerintem, ha úgyis csak tesztelni akarsz, inkább vegyél egy singlespeed átalakító kitet a meglévõ kazettás agyadhoz, kb. 2000 Ft. A ferde papucs szerencse, arra ügyelj, hogy nem bír el tetszõleges éttételt, inkább csak arra jó, hogy néhány bizonyos áttétel kijön a papucs elejére, aztán pedig tudsz utánaállítani, ha nyúlik a lánc. Hogy melyek ezek a bizonyos áttételek, leszimulálhatod egy bizonyos oldalon, aminek a linkjét már vagy ezerszer beírtam ide. A hajtómûre is vess még egy pillantást, lehet, hogy ha lefúrod a szegecseket, a nagytányér megmarad, csak a kicsi, meg a közepes esik le... Aztán, ha bejön a feeling, a következõt már úgyis márkás alkatrészekbõl építed...
A gond az, hogy a meglévõ komplett kerekek kukásak. Ezért lenne szükségem mindenképpen új agyra.
A számolós oldalt már megtaláltam, de konkrét agy ötlet nélkül még nem nagyon tudok matekozni.
Ma szétkapjuk atomjaira a gépet barátnõm bátyjával, õ kicsit jobban is ért a dolgokhoz, hátha õ látja mi merre hány méter.
Azért továbbra is várom a hátsó agy ötleteket kitartóan, az eddigi segítséget pedig nagyon köszönöm!