Nagy nyomaték: épp ma görbítettem össze-vissza az elsõ nagytányért, szóval túl nagy nyomatéknál nem a hátsó kerék mozdul el.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
sziasztok,
készülget tavaszra az új montim crux ss vázra, [az ugyebár mezei csúszópapucsos]
imbuszcsavaros Novatec hátsóagy megy bele, aminek meg nem mondom a tengelyméretét (még nem hoztam haza), tárcsafékkel szeretném használni.
a kérdés a következõ -
ilyen, vagy ehhez hasonló kis krinyickit érdemes-e belevenni a csomagba - ha igen, miért? (:
Városban nemigen használom majd. Egészen pontosan, egy községben lakom, ahol azért nem kell annyira sûrûn megállni. Inkább fogom használni a környéken.
Javasoltak olyat ma,hogy 52-18. Milyen lehet ez?
52-18? Az egy elég haladós áttét, még talán pályaversenyen is látni hasonlóakat (pedig ott aztán rendesen belelépnek). Budára sokallanám, de ha az Alföldön laksz és szeretsz gyorsan menni akkor szerintem jó lehet.Városban nemigen használom majd. Egészen pontosan, egy községben lakom, ahol azért nem kell annyira sûrûn megállni. Inkább fogom használni a környéken.
Javasoltak olyat ma,hogy 52-18. Milyen lehet ez?
32/16-tal tolom, fully merida-ban városban -nekem-idegesítõen karcsú, terepen a rutinosabb SS-zõk ezt ajánlják általános használatra
Én tortúrára készülök vele menni, valszeg' még kisebb áttétel lesz 17/18 ha találok ilyesmit
Bár, ettõl a túratársak agyfaszt fognak kapni, ezt már elõre látom ;-)