Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Single Speed

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3052 hozzászólás a témában

Arpi_

Arpi_

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás
excenteres középcsapágy is:
Trickstuff de 160 EUR nagyon sok érte szerintem
BB30-as vázhoz Team BEER » Eccentric BB30 Adapter

anno az eingangrad-on volt egy home made excenteres alátét szerû valami. egy filléres valaminek tûnik.
Feltöltött kép

talán jobban látszik:
Picasa Web Albums - Florian Haskamp - BMC
Picasa Web Albums - Florian Haskamp - BMC

Pisz

Pisz

vendég

• fórumtag
  • 57 hozzászólás
Az egygörgõs feszítõk egyáltalán nem néznek ki váltónak.
És egy könnyû bringa esetében sokkal praktikusabb is.
Megmarad a gyz-s kerékszett, nem kell új agyat fûzetni, defektet szerelni is könnyebb.
Persze ez attól is függ, hogy van-e váltós géphez való cuccod.

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 hozzászólás
A váz elvileg nagyon olcsó lesz, ezért nem veszek másikat.
A papucs csere hosszú távon be van tervezve, de addig keresnék valami megoldást. A láncfeszítõt vagy egy gagyi váltót gondoltam én is feltenni addig, de ezzel nem tûnik SS-nek :)
A láncfeszítõ ugyanúgy néz ki felszerelve, mint egy váltó. Ezt nem lehet másképp feltenni (úgy, hogy majdnem vizszintes legyen)

Persze egy White Industries agy lenne az igazi :)

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
abból a pénzbõl inkább papucscsere :D

de tényleg. ha most veszel vázat ilyenre akkor miért egy ejtõpapucsos aluvázat néztél?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
vagy ha van pénz akkor egy excenteres hátsó agy

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
egy- vagy kétgörgõs láncfeszítõvel tudod csak megoldani.
ezekbõl van sokféle: Hajtás | Láncfeszítõ | Hátra | Kerékpár Webshop

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 hozzászólás
Hali!

Ejtõpapucsos vázból szeretnék SS bringát építeni, keresek olyan feszitési megoldást ami legkevésbé feltünõ.
Ha tudtok képet is tegyetek be kérlek.

Van valakinek tapasztalata az Altrix Whirlwind 2.0-ás vázzal kapcsolatban?

WD-40

WD-40

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
olvass vissza ha gondolod, volt, aki azt mondta nem biztos hogy frankó lesz - amúgy igen, az átmérõre vagyok kíváncsi (:

dualos

dualos

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Menetes Bike Postitive, hogy pontosan milyen azt sajnos nem tudom. 135mm-es tengely, vagy az átmérõjére vagy kíváncsi?
Amúgy nem értem, hogy mitõl tartasz. :)

WD-40

WD-40

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás

Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

Kezd alakulni, kapott új féket és kerekeket. Remélem a hátsó agy nem fog elmozdulni, kicsit félek ettõl a gyorszáras megoldástól, ezelõtt imbuszos volt.

szia,
ugyanilyen vázat vettem az idén. összeszerelés még várat magára, ha minden igaz, belátható idõn belül elkészül. milyen imbuszos aggyal használtad? hány mm annak a tengelye? korábban már segítettek az én dolgomon agyalni, de nagyon kapóra jött, hogy van ezzel kapcsolatban tapasztalatod, mert nekem novatec ss agy van a hátsó kerekemben, szintén imbuszos és kicsit ráparáztam, szóval várom válaszod (:

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
szép bringa gyzárrol az én tapasztalatom ha jol megvan huzva nem igazán mozdul el legalább is nekem nem sikerült :)
:D ...Nem,nem tündérke a kívánság,az kívánság. Térdelj csak le szépen!:D

dualos

dualos

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

Kezd alakulni, kapott új féket és kerekeket. Remélem a hátsó agy nem fog elmozdulni, kicsit félek ettõl a gyorszáras megoldástól, ezelõtt imbuszos volt.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
máig használom
nem szabad hagyni h elkopjon, ennyi

fuck me, i'm famous!

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás
A White bírta a gyûrõdést?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
én beruháztam egy white-ba
nem bántam meg, eddig mindent megöltem/beáztattam

fuck me, i'm famous!

Kimura

Kimura

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
annak van bezony leszedõje, ami belülre jön, bmx-es szervízben vagy a bajnokban leszedik neked. a dicta nem egy eszes szerkezet, tegyünk hozzá, egyszerû mint egy faék, nem beszélve arról ha sok vizet kap, vagy nekem tavaly tél után olyan hangja volt hogy rossz volt hallgatni, de megy és ez a lényeg. nekem nem ér meg 10-15 ezret egy szabadonfutó amit tél után úgyis cserél az ember.

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Mondjuk ahogy én látom a felirat (a sima oldala) megy belülre, nem? Kívül meg vannak karmantyúk a leszedéshez...

Van sokféle Dicta, lehet hogy olyan is van amin vannak karmok, de az enyém külsõ oldala tök sima és feliratos.
Failure is always an option.

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás
Mondjuk ahogy én látom a felirat (a sima oldala) megy belülre, nem? Kívül meg vannak karmantyúk a leszedéshez...

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Vettem kéz alatt egy dicta 18-as szabadonfutót... Ami viszont meglepett (az impresszív súlya mellett), hogy zörög. Mármint ha csak simán felemeli az ember, valami golyó csörög benne. Ezek mind ilyenek? Mert ha igen inkább veszek Tokent 10 ezerér'...

Ez ilyen. Nem túl finom szerkezet, de én is használom, nincs vele semmi gondom.

...illetve annyi, hogy ha egyszer felraktad az ott marad. Legalábbis én nem jöttem rá hogyan kell leszedni.
Failure is always an option.

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás
Vettem kéz alatt egy dicta 18-as szabadonfutót... Ami viszont meglepett (az impresszív súlya mellett), hogy zörög. Mármint ha csak simán felemeli az ember, valami golyó csörög benne. Ezek mind ilyenek? Mert ha igen inkább veszek Tokent 10 ezerér'...