köszi a választ!
Sziasztok!
Van annak technikai problémája, ha MTB hajtómûvet akarok felszerelni egy országúti vázra épített SS bringára?
Van egy elfekvõ 3 tányéros hajtómûvem, levenném a 2 kicsi kereket és maradna a 42-es tányér. Négyszög tengelyes és monoblokkom is van hozzá.
Mivel hézagolóval lesz a 16-os fogaskerék feltéve egy országúti agyra, szerintem a láncvonal belõhetõ.
Hol vegyek hézagolókat és fogaskereket hátra? Ötletek?
üdv: Teo
Ez a feszítõ fixinél mûködhet,már ha sima ejtõpapucsos bringából építene fixit az ember.
enyém ilyen lesz:
Gusset Bachelor SS Tensioner | Buy Online | ChainReactionCycles.com
A sebesség mindent megold.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Az utolsót PTamás vette meg kb. 3éve. Szerintem nem titok hogy a Zöldpont bringaboltban lehetett kapni, tudomásom szerint õk gyártatták.
Én a sajátomat szétfúrtam némi könnyítés reményében. Képet talán tudok elõtúrni...
Most sajnos nem tudok képet betolni róla, de hétvégéig igyekszem.
De semmiképp ne várj a vásárlással emiatt, mert kb. két éve vettem és azóta nem látni sehol (gondolom egy adagot legyártottak és kész).
McGywer fórumtársnak is volt (van?) ilyen feszítõje, õt is zargasd fotó ügyben!
Összességében ez a megoldás tetszik, pont olyan hézagolókat keresek majd én is
Pisz által beírt feszítõre vagyok még kíváncsi, hogy az milyen típus.
Nem tudom, hogy stp1 linkjében lévõ Point SS1/Trinity SS/Dabomb RL-1 tudja-e ezt a pluszt.
Ha igen, akkor az lehet a befutó.
Akkor ez lesz a megoldás.
Tudtok olyan konkrét típust ajánlani ami majdnem vizszintesen szerelhetõ fel?