őőő, khm, nem akarok ünneprontó lenni, mert tényleg nice find, de egyrészt nem a titánvillák szoktak törni/repedni? (vagy azok a titán hajtóművek?) vagy ne legyek előítéletes? vagy ha mégis, legalább emlékezzek dolgokra? 
viszont: Mars, én maradnék a telónál.
- egyrészt, a vázad amúgy is 130-140mm úthoz van kitalálva, egy ekkora merevvilla furán tud kinézni.
- másrészt, errefelé elég simák az utak/ösvények, viszonylag kevés köves/gyökeres rész van, de még így is agyalok néha, kellene egy teló a unitba, hogy ne "csak védekezés" legyen az ereszkedés, hanem élvezetes is. (így sem rossz, persze, csak a kisördög sugdos a fülembe és emlékszem még a telós inbredre, amivel úgy lehetett menni, mintha nem lenne holnap....)
Úgy emlékszem, hogy a titán hajtóművek, közülük is inkább a morati titán hajtóműve törögetett, másról nagyon nem hallottam. Például most fut ez, és igen strapabírónak tűnik: https://www.pinkbike...-crankset.html
Villából még nem találkoztam törős fajtával, persze, az ismereteim valószínűleg felületesek a témában.
Ezzel együtt elgondolkodom még a dolgon, most elsősorban azért, mert a szállítási költség 100 euró... azt meg azért soknak érzem, úgy összességében már nem annyira olcsó.
Mentem haver full merev 3.0ás gumis bringájával. Direkt egy rohadt köves szakaszon adta oda. Nekem is az volt az első gondolatom, hogy ebbe már nem kell teló. Nagyon jó volt. Sokkal jobb, mint a 100mm telós és 2,3as (csirke)gumis bringámmal.
Szinte egy fully érzése volt a gépnek.
Jó döntés ha ezzel kiváltod a telót.
A kinézettel egyébként még küzdök fejben, mert elképzelve sem szép látvány, élőben meg még nem is láttam ilyet, gyanítom szép sehogy se lenne, csak jó.
Sokat mentem annó acél vázas, acél merevvillás 29er bringával a múltban, 2,4-esnek nevezett 2,3-as méretű gumikkal, és igazából tényleg jó volt, nagyon.
Amióta viszont van trail bringám már tudom, hogy milyen gyorsabban közlekedni, bár az is tény, hogy merevvel a tempó sokkal gyorsabbnak érződik, mint amilyen valójában, és végső soron engem csak az érzés érdekel, a tényleges sebesség másodlagos.