arra a pyxisre rá is férne pár jó cucc végre. 

bocs...
...
Volt már rajta jobb cucc is, de odaadtam őket a lányomnak, amikor neki építettem bringát, Írtam már. Aztán meg nem akartam rá költeni, mert akkor már terveztem, hogy a sok használt meg saját kendácsolású vacak után végre egyszer veszek magamnak egy szép új bringát.
Néha elgondolkodom, hogy megépítem 'dísznek", de az elég drága szórakozás lenne. (Amit a minap linkeltél valamelyik topicban, XT hajtómű pont jó lenne rá, de a srác csomagban kínálja, a fékekkel, fékkarokkal meg mit csináljak?) Az említett black friday-ből azért ő is kap egy FSA Metropolis nyeregcsövet az agyonkarcolt, kilazuló nyergcsavarú Acor helyett.
Nemrég kapott egyébként egy villanyak-magasítót (a világ - de legalábbis a garázsom - összes hézagolójával a stucni alatt). Meg se mutattam itt, úgyis csak megköpködnétek, de úgy lett igazán jó, kényelmes, és jó az irányítása... Egyébként meglepően jó a Pyxis még ezekkel a reciklált cuccokkal is, a lányom barátja, amikor egyszer együtt bringáztunk, akkor is azt választotta, miután felajánlottam neki az újat is, és ki is próbálta.
A 34/17 meg a 36/19 effektív láncvillahosszra kb ugyanaz, de Fixmeup szerint eléggé meg kell nyúlnia ahhoz a láncnak, hogy belemenjen a 422mm-es láncvillába... Inkább a 32/19, de az meg már eléggé mókuskerék.
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!