Sziasztok!
Egysebi átalakítót keresek kazettás agyra.
Megrendeltem januárban ebike-on egy a2Z AD-ONE speed átalakítót, de még mindig nem jött meg, és ahogy látom, jólusig nem is fog. Ezért keresek valami mást.
Mi alegolcsóbb megoldás a célra? Fogaskereket, záróanyát és hézagolókat is láttam külön külön több bringaboltban, de ha összeszámolom, akkor olyan 4-5 ezerre jön ki az egész...
Létezik valami olcsóbb, vagy trükkös megoldás erre?
Köszi!
Ne sajnáld az A2Z-t. Elég vacak cucc. Azok a lánckerekek úgy néznek ki, mintha konzervdoboz-tetõbõl lennének kiütve, és a hozzáadott hézagolás sem elég ahhoz, hogy csak az egyik lánckereket tedd fel egyszerre. (Pedig csak 7-es kazettára raktam fel.) Nekem csak görgõzéshez kellett, az utolsót hoztam el egy helyi bringaboltból (persze az e-bikeos árnál drágábban). Ki fogom próbálni majd utcán is (a dinglespeed-konceptet szeretném kipróbálni), de ha bejön, akkor rendesebb cuccokból építem meg állandóra.
Te is szerintem inkább vegyél rendes, talpas lánckereket, meg szerezz hézagolókat, ahogy MJani mondta. Olcsóbb nem lesz, de talán nem csak a sarki fagyizóig tudsz vele eljutni...