140-es adapterrel próbáltad?
Persze, de úgy nem volt frankó. És 34×15 valamint 50×22-ben adta ki így.
140-es adapterrel próbáltad?
Na igen, az On-One megkerülhetetelen, fõleg most, hogy akciós. Állítólag kissé súlyos egyéniségek, de mivel a Coticról nem tettek közzé súlyadatot, elismerem, hogy igazad van.
Kissebb hátránynak tartom, hogy a Pompetamine-t csak tárcsafékkel lehet szerelni, nincsen rajta féktüske. Bár ha te fixiként használod, akkor neked ez bizonyára nem hátrány.
A láncfeszítõ nem zavarna,vagy van valamilyen hátránya?Erre a munkába járós felhasználásra milyen hátsó agyat ajánlanátok?
Létezik ugyanaz olcsóbban is:
On-One Pompetamine 2012 Frame
Használok egyet egy ideje, ugyan fix áttétellel, semmi gond vele.
Létezik persze ilyesmire alkalmas váz, csak fizesd meg:
the Product of COTIC cycles : ROADRAT, for commuting, training, touring, cyclocross, family rides, courier work...
A trekking/cross vázak alkalmasak ss bringa építésére?Olyan fitness bringa jellegûre gondoltam,merev villával,mindennapi használatra és síkterepes edzõkörökre.Esetleg tudnátok ajánlani valami olcsó ehhez megfelelõ vázat villával?Néztem a Kona Dew-et,de én olcsóbban szeretném kihozni.
Kicsit pontosabb kérdés kellene. Ez a kérdés kb nem sokban különbözik attól, hogy milyen kerékpárt ajánlotok nekem?
Tényleg, az oldalatok mikor indul majd?
Facebookon próbáltam megkeresni, hátha írtatok valamit, de nem találom a deviantmtb.hu-t. (Múltkor is nagyon nehezen lett meg valamiért)
milyen gyári ss gépet ajánlotok ha nincs kedvem csináltatni?
A sebesség mindent megold.
Idén kereken 10 éve, hogy hogy SS-ezem... még bírom térdileg.
errõl eszembe jut az a film, a címe "Ameddig a lábam bírja"
biztosan egyéni adottságok kérdése, de nagyon kíváncsi lennék, hosszú távon mennyire van leépítõ hatása a térdekre. (s ez itt most no-offens)