A láncfeszítõ nem zavarna,vagy van valamilyen hátránya?Erre a munkába járós felhasználásra milyen hátsó agyat ajánlanátok?
Elvben nincs baj a láncfeszítõvel. (Illetve a "keményvonalas" SS-esek szerint épphogy elvi gond van vele.)
A gyakorlatban nekem sok gondom volt vele, nem feszített rendesen, mindig elugrott a lánc, mókolnom kellett vele, hogy rendesen feszítsen. Akivel elboltoltam aztán, annál állítólag mûködik rendesen, kivéve amikor néha éppen szétesik. Konkrétan egy Point Racingról van szó, ha te megveszed a Surly-t, Alfine-t, netalán Rohlhoffot, akkor lehet, hogy nem lesznek ilyen gondjaid, de akkor már többe kerül a leves, mint a hús...
Városi használathoz az agy kb. mindegy. Nekem egy elég alapfokú SS agyam van, Bike+ Halifax, eredetileg aszfaltos felhasználáshoz épült az SS, aztán hogy, hogy nem dirt - single speed cross country lett belõle, és még bírja... A Halifax viszont menetes, racsni kell hozzá, és úgy vettem észre, ez jobban korlátozza a lehetõségeket, mintha kazettás agy lenne. Senki nem fog követ vetni rád, ha egy sima kazettás trekking kerékszettet fogsz használni talpas lánckerékkel meg hézagolással munkába járásra.
De mondok mást: vedd meg ezt, és add el belõle a Nexust.
2R trekking Nexus 8 agyváltó Magura fék « kerékpár / váz « TÚRA / TREKKING « Kategóriák tallózása Vagy akár ne is add el. Ennyibõl jó SS-t alkatrészenként összeszedve úgysem tudnál építeni, ez meg így nagyjából a tökéletes munkába járós bringa. (Bár a súlya nem lehet kevés.)
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!