mauriceról én se hallottam sok jót. no meg a csepelrõl sem.
neuzert és malit már meg se említem...
na majd utána nézek a meridának. csak az a baj, hogy egy kicsit design b*zi lettem az egysebiket illetõen...
úgy értem hogy ha váltósat vennék, akkor nem a külsõ alapján választanék...
még az is lehet, hogy magam rakom össze.
fixivel kapcsolatos kérdés: olvastam valahol hogy városban 29,5 km/h-ás átlagsebességet produkált. merthogy a fixi könnyebb sebességben tartani. ez igaz? városban tényleg nagyobb sebességet lehet vele tartani mint a szabadonfutós társaival?
Picit csatlakoznék az elõttem szólóhoz.
Elmondásodból adódóan nincs még tapasztalatod a kerékpározás ezen térfelén, így kipróbálás címén én nem építenék egyedi bringát. Hiába tudod, egyébként mit szeretsz, szoktál használni, ez azért más. Kipróbálni 20ezerbõl és levetett alkatrészekbõl kell építeni egy fost - én így kezdtem - vagy ha tényleg komolyan gondolod, akkor venni egy minõségi alapot, amit vagy tovább lehet fejleszteni, vagy kb árában eladni, ha mégsem válik be. Illetve az egysebi és a fixi azért két nagyon távoli világ. Érdemes kipróbálni, hogy egyáltalán hogy bírja a térded pl a fixit, vagy mennyire lesz tele a gatya egy lejtõn, a végtelenhez tartó pedálfordulatnál... Átlagsebességekrõl majd jóval késõbb érdemes beszélgetni szerintem...