Képeket nem akartok felpakolni?
De fogunk, csak a szükséges munka elvégzéséhez néha kevés az az idõ amit rá tudunk fordítani, így kicsit lassabban haladunk mint ahogy az elvárható volna.... igyekszünk....
Képeket nem akartok felpakolni?
A kibringáztuk szót egybe írják. Csak ha már mindjárt a honlapotok elején van, gondoltam szólok. Ha szóvicc, nemértem.
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek a hajtókarhoz mekkora lánctányér lenne egészséges. Melóba járni, meg városban futkosni kellene fõleg Pesten. Úgyhogy nagyon hegyet másznom nem kell.
jó a buli
ez meg itt a 3 sebességes....lehet megõrülni
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek a hajtókarhoz mekkora lánctányér lenne egészséges. Melóba járni, meg városban futkosni kellene fõleg Pesten. Úgyhogy nagyon hegyet másznom nem kell.
A 44 fogas gondolom elég nagy. A hátsó agynak B+-ra gondoltam. De nekem jó valami alap is, nem kell valami exta. Valakinek ezekkel tapasztalat?
Köszi a segítséget
NE ÍGY! NE ÍGY!
kell a magyar forgalmazó telefonszáma?
Azért ha hozzám dobálnának egy ilyen 26000 forintos ipari csapágyas titán racsnit kevés reteszeléssel nem morgolódnék!
Akkor miért raktad be az SS topikba? Ezzel az erõvel fikázhatod a 10es ultegra sort is, az se SS. Tudod, ízlések és pofonok.