Na most akkor mégegyszer. (csakhogy ne legyen testbike feeling)sztem ez a mostani szart nem ér max annyit hogy utána még visszarakni se olyan egyszerû.
.
Nem a láncvezetõ hibája hogy leesik/esett a láncod.
ON
Na most akkor mégegyszer. (csakhogy ne legyen testbike feeling)sztem ez a mostani szart nem ér max annyit hogy utána még visszarakni se olyan egyszerû.
.
ma sikerrel letörtem a váltómat egy jánoshegyi menet alkalmával mikor egy köves szakasz után a szar láncvezetõ ...
miatt leesett a lánc
..
-azon erõsebb a láncfeszítés mint a hagyományos alivio váltó + truvativ nemtommi szar láncfeszítõ láncvezetõ ereje?
vagy inkább csináltssam meg a váltót és szenvedjek vele még egy darabig, amig nem veszek jobb láncfeszítõt?
ma sikerrel letörtem a váltómat egy jánoshegyi menet alkalmával mikor egy köves szakasz után a szar láncvezetõ [ami szériában a 2005ös polar x-é]
mijatt leesett a lánc és viszonylag gyorsan kb 30-40el mehettem nemvolt idõm gyorsan észlelni, lefékezni ezért csak egy nagy reccsenést éreztem és hogy az egész lánc váltó lejött
szerencsére végül nem lett semmi különösebb baj, csak a váltótartó izé [nemtom hogyhívják] törött el
most ezekután erõsen gondolkodom egy singlespeedes bringán, de a kérdéseim a következõk lennének
-azon erõsebb a láncfeszítés mint a hagyományos alivio váltó + truvativ nemtommi szar láncfeszítõ láncvezetõ ereje?
-karbantartás, stb mennyivel olcsóbb, igénytelenebb?
-lehetséges-e egy sima 2005 polarx vázon amelyik nem a singlespeedes fajta?
-ha igen hogyan, és mennyiért?
-milyen áttételekkel lehet használni? lehetséges-e az hogy utólagos bütykölés után lehessen változtatni az áttételen ha hátul megmarad a fogaskeréksor?
vagy inkább csináltssam meg a váltót és szenvedjek vele még egy darabig, amig nem veszek jobb láncfeszítõt?
RAUH-Welt
B E G R I F F
NE ÍGY! NE ÍGY!
Egy barátom szeretné eladni a bringáját, mert utazik vissza az USA-ba. 800 dolcsiért adná, lehet, hogy alkudni is tudsz belõle. 20"-os On-one excenteres Inbred vázról van szó, Marzo Marathon SL villával, Stylo SS hajtómûvel, Bontrager agyakkal, DT Swiss és Bontrager felnikkel, Avid BB7 tárcsákkal, Bontrager és Easton kiegészítõkkel. Szép állapotban van, rendszeresen karbantartva, megnézheted Bpesten az Erzsébet híd budai lábánál.
Ööööö, a váltókra nem emlékszem
NE ÍGY! NE ÍGY!