Sziasztok! Ez elsõ féktest beállításakor egy határozott mozdulattal megszakítottam a felsõ csavar menetét a villában. Upsz
Mit lehet tenni? Lehet bele új menetet vágni?
helicoil
Sziasztok! Ez elsõ féktest beállításakor egy határozott mozdulattal megszakítottam a felsõ csavar menetét a villában. Upsz
Mit lehet tenni? Lehet bele új menetet vágni?
Köszi a gyors választ. Akkor nyilván a B-t érdemes inkább megvenni, ugye, lévén egy árban van?
És amugy normál módon is rögzíthetõ a B vagy csak a váltókarral?
Valamint még 1 kérdés: bármilyen váltókarra rögzíthetõ? (pl.: Deore Rapidfire Plus SL-M590)
A M675-B már tudja az I-spec, direkt váltókar rögzítést a fékkarra.
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani hogy mi a különbség a két fék közt:
Shimano SLX BR-M675-B
és
Shimano SLX BR-M675
SLX fék is tud hangos lenni. XTR is, bármelyik.Hali!
Látom másnak se hangtalan az Avid fékje, nekem se... arra nem láttam végül is konkrét választ, hogy maga a féktest szar vagy a tárcsa okozza a bajt vagy a váz ha éppen rezonálásról van szó? Sajnos eléggé összetett a dolog ugye, ha veszek például slx féket akkor megoldódik a probléma? Fog az normálisan mûködni a G2-es tárcsával? Mert ha tárcsa is kell akkor az már elég húzós. Vagy esetleg tárcsa csere is megoldja a problémát pl HS1? Amúgy fékerõ elég ha azt vesszük.
Mod.: Látom, hogy ajánlottátok a tárcsa cserét, de olyan megoldásra lennék kíváncsi ami 100%-os.
Látszik hogy nem igazán használsz ilyet.OK ez rendben. De a445-ösömnél alig egy mili távolra áll vissza, addig a boltokban láttam deort a hol láthatóan távolabbra áll vissza, csak elixir és deore összehasonlításában érdekelne a dolog.
Mert úgy gondolom, a nagyobb távolság jobb kosztûrést eredményez.
regi/hibas agyvaltokat veszek.
mind önbeálló
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."