viszont most sikerül pároztatnom a hayes fékemet egy shimano CL-es tárcsával:) meglátom hogy szeretik egymást.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
a fék meg volétol van szel azt a részét passzolom...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Nekem olyanom van-> 160-as tárcsával. Igaz kicsit félõs vagyok a lefeléknél, szal 2500km alatt 2× fõtt meg alattam (70kg vagyok) Sípályán lefelénél
Amúgy nagyon szeretem, megbízható stb stb ezeket tudjátok, nem kell leírni.
30-ról aszfalton 2,1-es gumival ~5méter a fékút:p
Apropó az Avid BB7 nagyon hajlamos megsülni? nekem nem sikerült még annyira felfõzni, csak tudni akarom mik a határai. Akinek van tapasztalat az írjon? Csak ne olyat, hogy a haverom nagyanyjának, az ükapjának a ......Szóval értitek:D
kónuszos agy?mitöl lehet hogy hátul nem tudom belõni a féket(mag203)mert AKÁRMIT állítok rajta,bármeik irányba olyan hangot ad mint a Világok Harcában a tripodok,fékerõ persze nulla
szal berezonál ugy hogy a pedálrol majd leesik a lábam
mitöl van ez?!?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Hali!
Azt szeretném kérdezni hogy, 2003-as Xt t. fék hez kell-e adapter ha 180-as tárcsával használom. Sajnos ez a grimeca tárcsa nagyon tré. Le akarnám cserélni vmi 180-as ra. Vagy az Xt-fék alapból 160-ashoz van?