az elõbbi tárcsán van bõven mivel szinte az egész egy lyuk

kijavítalak: igazad van, nekem is ezt csinálja a hátsó avidom ami polygon tárcsás. láttam apróba egy hirdetést, egy figura egy magura tárcsát kicsit szögletesített, azaz szétvágta, alig tartotta valami össze. aztán csodálkozott hogy fojik az olaj a féknyeregbõl:)
én kedvenc bevásárló központom a bikmakk apró, ebike nagyon megszivatotott:S nemhozták a csomagomat egy hónapig és nem is nagyon válaszolgattak. telefont már megse próbáltam.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
én kedvenc bevásárló központom a bikmakk apró, ebike nagyon megszivatotott:S nemhozták a csomagomat egy hónapig és nem is nagyon válaszolgattak. telefont már megse próbáltam."Avid BB7 185mm
Pofon egyszerû beállítás és karbantartás, és az Avid-tól megszokott minõség.... 19 120,- Ft"
(Avid BB7 160mm 17 520,- Ft; Avid BB7 203mm 20 720,- Ft)
A boltos is ilyen árakon hozza, most nyitott és nagyon alacsony áréssel dolgozik még... (szerencsére)
:bananadanén oldalam:bananadan
értem mit kérdezel, de 19k még csak a 165-ös bb7-es, ezt ne feledd
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
nekem már shimano fékcsövem van, ami szerintem nem fémszövetes.a régi fémcsövesnél elõfordulhat:)
kijavítalak: igazad van, nekem is ezt csinálja a hátsó avidom ami polygon tárcsás. láttam apróba egy hirdetést, egy figura egy magura tárcsát kicsit szögletesített, azaz szétvágta, alig tartotta valami össze. aztán csodálkozott hogy fojik az olaj a féknyeregbõl:)Hat sajna ezt neked kellene megfigyelni erzekszervileg, hogy melyik lehet.
Azt irtad enyhe fekezeskor csinalja. Ugy tudom -es javitsatok ki ha nem jol-, hogy a hullamos tarcsaknak van egy sebbesseg/fekezesi ero tartomanya ahol 'berezonal' a fek.
értem mit kérdezel, de 19k még csak a 165-ös bb7-es, ezt ne feleddMester!
Ha 13K a BB5. 15K 185ösítve. 19K a BB7. Akkor megéri gyûjteni még a BB7re (az említett Jagwire bowdenezéssel lenne ha az megfelel) pl a defektgátlók és hátsó fékbetét rovására most megvenném a BB7et, vagy a toolfree szerelést leszámítva (meg hogy mozog amásik pofa is) semmi különbség? [Ahogy elnézem a betét is izmosabb hozzá, igaz picivel drágább is, de nem olyan drágák hogy belehaljak.] Ezt jó hülyén kérdem, de remélem érthetõ a kérdésem:respect:
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
nem fémes volt úgy emléxem...amúgy nem volt rossz fék, csak nem egy kategória a mag-gal....a régi fémcsövesnél elõfordulhat:)
elsõ körben üdv nálunk ideát
(gemini)
utána: a bb5 és a bb7 nem igazán sokban különbözik, fõleg az állíthatóság egyszerûsége az, ami a bb7-et drágábbá teszi, nem imbusszal tekergeted, hanem kézzel.
a fékbetétek sem kompatibilisak, ha jól tudom, de mióta a zoggie csinál 1990-ért fékbetétet, azóta szvsz mindegy.
185-ös tárcsával elég lesz neked a bb5 is, ezt elhiheted. egy valamit ne feledj: komoly bovdenházat venni.
az meg hogy a boltos szerint jó az alivio fék is, mert a környék "dh-sai" azzal mennek, az õket és a boltost is minõsíti. nem jó értelembnen, mielõtt rákérdezel
Hat sajna ezt neked kellene megfigyelni erzekszervileg, hogy melyik lehet.Nem tudum hogy a betét vagy a test szörcsög-e, azt miböl lehet tudni?
A tárcsa 160-as, hullámos, és nem üt egy picit sem. A betét is elég vastag még.
ez nekem az xt-re is jellemzõ voltkááár pedig nagyon tetszik a sram féknyerge:( és már jóideje megvan csak a fékkarral vannak bajaim, történetsen az hogy állandóan váltakozik a nyomáspont és van hogy nem fog, még punpálásra sem, tehát kisárom hogy levegõs lenne. sõt többször légtelenítettem, úgyhogy null öttlet
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Nekem is juli van nem tapasztaltam sohasem! Honnan jön a hang kimondottan a betét szörcsög vagy a test ('rencer), ja es hullámos a tárcsa vagy sima?
Bocs csak erdeklõdöm, mégeyszer nekem soha nem csinálta!
A 2.5 mm megvan a betéten gondolom...