Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tárcsafékek - általános eszmecsere

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
18551 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

mivel a mag nehéz, igy vagy saint vagy juicy ;)
a hope csak tárcsában tud tökéleteset csinálni, meg is tartottam õket.

azért a saintnál és az avidnál is könnyebb :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

salsaboy

salsaboy

vendég

• fórumtag
  • 77 hozzászólás
hayes-bõl a hfx 9 hd szóba jött de azt jó áron és szép állapotban nem tudok szerezni. A nyár elején volt egy "akció" amikor párban tárcsa nélkül 47 pénzért lehetett volna venni de valamiért nem tettem. Egy darabig az XT-n (új) is gondolkoztam, de arról használati és kivetelzési problémák miatt lebeszéltek ráadásul nem kell dualcontroll kar.

Volt még egy ötlet. Németo-ból Hayes el camino 68 pénzért 203-as tárcsákkal.

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás

Hope csak Vole szerint jó, mindenki más szerint szar, én is utáltam mindet:)

+1 szavazat a hope-ra;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
igen, aki szereti ha a már rég blokkolt kerék után is markolatig húzza a fékkart, annak régi xt-re fel!:)(fõleg a fémcsöves)
aviddal rendelkeztem, tökéletes fék, bár az az idióta soxögû tárcsa miatt olyan droid hangot adott ki, hogy alig akartam húzni a féket(+ az a fincsi berezonálás az egész bringán hmmm!!!)
ja és hatalmas alkatrészháttért láttam legapróbb gumigyürüig.

hayesom saintom van, de azok nem voltak a felsorolt elemek között:p

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
jaja a saint szép és jó. majdnem volt alkalmam kipróbálni egyet egy speci enduróban. hú csak úgy csorgott a nyálam. de sajnos õsszel no saint :(
szerintem is avid amúgy

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
mivel a mag nehéz, igy vagy saint vagy juicy ;)
a hope csak tárcsában tud tökéleteset csinálni, meg is tartottam õket.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
és akkor eljutunk megint oda, hogy csak saint :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Csak Mag vagy Saint, ha alaposak akarunk lenni.:)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Én az XT-met utáltam, úgyhogy +1 szavazat a Juicy-ra.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Hope csak Vole szerint jó, mindenki más szerint szar, én is utáltam mindet:)

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
a forumon elég vegyesek a tapasztalatok vele

van akinek nagyon bejött, van akinek nagyon nem (asszem belõlük volt több)

szervízháttér elvileg van nálunk, gyakorlatilag nem tudom... de mostmár legalább van forgalmazó
persze azt érdemes hozzátenni, hogy bármi kell, írsz egy levelet a hopenak és küldenek angliából kis csomagot ;) szal rendesek

a juicy cserébe meg egy jó fék, sokan ahsználják, itthon van minden hozzá a nagyobb boltokban, és talán még olcsóbb is..?

salsaboy

salsaboy

vendég

• fórumtag
  • 77 hozzászólás
értem! A Hope árával és mûködésével (+szervízháttér) van bajotok??? Kérdezem mind ezt azért, mert ránézésre ez a legmeggyõzõbb vas az összes közül. Amúgy én is a juicy felé hajlok, de ezért gondolom megkérdezlek titeket is.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
egyre tobbet talalkozok hope-okkal, es egyre jobban utalom oket. malnaval ertek egyet. volt 4dugos XT-m, imadtam, de mar oregecske, lehet kesobb bajos lesz alkatreszt talalni hozza. most juicy5-om van, de mivel meg csak 2 napja van meg, semmit nem tudok mondani rola :) ettol fuggetlenul szerintem is avid lesz a befuto
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
sztem juicy

hope az ugye.. hát szép meg jó, de soha az életben ;) a régi sh meg nagyon jó kis fék, de no, eljárt felette már az idõ

bár ha ez nem zavar, akkor az is van olyan jó választás mint a juicy, alkatrész mind a 2höz lesz

salsaboy

salsaboy

vendég

• fórumtag
  • 77 hozzászólás
Hi!

Következõ volna a kérdésem. Fékvásárlás elõtt vagyok és három fék közül kéne választanom. A legfõbb szempontok hogy ne melegedjen, megbízható és adagolható legyen, a betét csere ne egy kisebb Afrikai ország költségvetésével legyen egyenlõ.

1. Hope M4
2. Avid juicy 7
3. Sh XT 755 (régi négydugattús)

A bringám egy author versus ami már jócskán át van alakítva. Elsõ teló RS Reba Team. A mostani mech. fékem már egy párszor megviccelt és ez pl a HHH-ról 70-nél nem varázsolt mosolyt az arcomra. Elég sokszor szoktam hegyekben járni és a nagyobb lejtõknél ahol 50-60-nal megyek lefelé valami komolyabb fékerõre lenne szükségem.

Köszi a válaszokat.
Üdv
zsolti

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
ezért van a keresõ, használd a varázsszavakat, és találatok megjelenítése legyen hozzászólás. amúgy az ilyen beszélgetések miatt van a bõ lé

Fakaby

Fakaby

vendég

• fórumtag
  • 103 hozzászólás
Hát az jó arány:)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
de, ha itt visszefelé olvasol a topikban, 50 oldalanként egy használható

Fakaby

Fakaby

vendég

• fórumtag
  • 103 hozzászólás
és magyarul nincs valami leírás?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Bocsi csak véletlenül be volt nyomva a caps lock. ÉS a fékolajat hogy tudom leengedni na persze nem az egészet csak hogy ne annyira fogjon a fék?

Meglátogatod a Hayes honlapját, letöltöd a fekete-fehér képekkel ellátott service manualt, majd kivitelezed a folyamatot.