Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tárcsafékek - általános eszmecsere

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
18551 hozzászólás a témában

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
valakinek vmi ötlet? mind2 dologgal kapcsolatban?

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás

Még jó hogy ennyit vitatkoztunk a tárcsaméretrõl..:) Végül nem 185 lett hanem 160, és nem új hanem használt:)(bár nem látszik rajta)
185-ös amúgy se lett volna, 160asbol is csak egy darab volt, és ma volt utoljára akciós:)
Mind1, sztem nekem simán jó lesz..

Oszt hogy szól?

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás

menetrögzítõ?

nem rossz ötlet ezen már én is gondolkoztam csak most készülök eladni aztán érdekes lenne ezt kifejteni a vevõnek... a bikemagban vmi alkatrészrõl irnak...
egész pontosan:"Kiûztük a gonoszt a fékbõl!Egy apró alkatrészt kellett lecserélni és már nem mászik el a nyomáspontállitó csavar..."

jah még annyi ha egy saint féket véletlenül behuztam tárcsa nélkül akkor a pofák összenyomódtak ha azt akarom h visszaálljanak akkor csav.huzo közéjük annyira szétfeszitem (ovatosan) h beférjen a tárcsa meghuzgálom párszor a fékkart és beáll a régi helyére ugye?

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Még jó hogy ennyit vitatkoztunk a tárcsaméretrõl..:) Végül nem 185 lett hanem 160, és nem új hanem használt:)(bár nem látszik rajta)
185-ös amúgy se lett volna, 160asbol is csak egy darab volt, és ma volt utoljára akciós:)
Mind1, sztem nekem simán jó lesz..

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
menetrögzítõ?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
Hellosztok!
Van nekem egy '05ös hayes sole hidrás fékem /hátsó/ ezzel is van egy olyan gond h a nyomásállitó csavar elmászkál a hellyérõl... a juliusi bikemag tartósteszt "rovatában" olvastam h vhogy ezt a problémát sikerült megoldani... akinek van ötlete v tudja a megoldást plz. irjon...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
sztem oly 55%

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
és a bb5-ös kb mennyivel fog gyengébben mint a bb7-es?
(mondjuk ha a bb7-et tekintem 100%-nak akkoraz 5-ös mennyi?)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a madzagos avid azert jo mert olcso.

sztem felesleges fejleszteni, fel kell tenni 160-assal, es ha kezd nem eleg lenni, akkor olajosra valtas. ha akkor cserelsz adaptert meg tarcsat, akkor elveszted az olcsosag elonyet

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
aha, lehet ez lesz a dologból mert egyelõre V-fékkle tolom.
köszi a helpet.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Vegyel 160-ast, vagy ha tudod kombinalni elore 180-at.
(Ha kisebbet veszel es kiderul keves kesobb ugyis raersz cserelni az adaptereket meg a rotorokat amikor lesz eleg ZS-d).
Ha elotte V-feked volt akkor ez boven jo lesz.
Kesobb pedig, ha mar megszoktad ezt es kicsit kijjebb tolodtak a limitek, akkor elkepzelheto hogy szukseg lesz a nagyobb tarcsara is, legalabbis elore.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
heygre fel hegyrõl le.
bükkbe mondjuk mert az van közel fullyra lenne. csak ugye a BB7 az 7 ezerrel drágáb alapban a költségvetés meg szûkös, mert ha BB5-bõl veszek 2*160-ast az 28 ezer BB7-bõl ugyanez 42 ha a biker.hu-n lévõ árakat veszem alapul.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás

illetve 60 kilóhoz kell-e elõre 160-nál nagyobb pizza?

Szerintem a felhasználás módja sokkal fontosabb szempont. Szal mire kell?

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
köccce!!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Van....:D....és.....nem .....:D

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
kérdés:
BB5 és BB7 között vna akkora fékerõbeli különbség h megérjeazt a plusz párezret?
illetve 60 kilóhoz kell-e elõre 160-nál nagyobb pizza?

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
Tokeletesen egyet ertek az elottem szoloval.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
A dirt meg a streetre sztem eleg kisebb tarcsa ha nem is elosorban a suly miatt mivel nincs akkora kulnbseg a tarcsak kozott, de legalabb nem zorog majd annyira, meg nincs akkora stressz sem a vazon/villan. Viszont annyi ero boven van benne ami ahoz kell.
Legtobbszor akkor lehet ebbol problema ha idovel mar nem dirtre kezded el hasznalni, vagy esetleg nagyon elhizol, de meg akkor is sokaknak eleg szokott lenni a 160 is.

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
akkor eldolt a kerdes

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Elõre lesz a fék, nem hátra, ugyhogy 185ös lesz, hátra én is 160ast vennék sztem...