nekem meg olyan csak avid fekkel sikerult, hogy feltettem, fekcsavarok kicsit lazan, fekkar behuz, fekcsavarok megszorit, elenged, es egy hang nelkul forog a kerek amig akar.
Tegnap dettó, csak BB7-tel, madzag nélkül.

nekem meg olyan csak avid fekkel sikerult, hogy feltettem, fekcsavarok kicsit lazan, fekkar behuz, fekcsavarok megszorit, elenged, es egy hang nelkul forog a kerek amig akar.
RAUH-Welt
B E G R I F F
hm de ha a faktor csapatát erõsítené akkor hfx mag plus lenne a bringáján....vagy hfx karbon vagy el camino....Ja csak alapvetõen DH-nak volt beharangozva, ezért vették meg páran, 4x-re biztos tök jó, XC-re meg fõleg, bár Zerge is Saint-es ugye:)
ez akkora kommersz szöveg basszus hogy már nekem fáj.told úgy te is mint cedric. aszongya h ne húzd a féket mer minek, ahhoz képest gustavval nyomult egy idõben.
érdekes.
mondjuk ha annyira tudnék akkor én se húznám annyit az tény. de kezdem úgy érezni h azokon a pályákon ahol én mozgok, visítva de mindig megfognak a fékeim ahol kell, de általában még bõven van bennük tartalék. a mûgyantás pofák miatt meg nem melegszik a féktest annyira.
Irreálisan melegedett, nyomáspontesés, itthon jó volt, de kint Schladmingban meghalt, a VK pályán:)
... állítólag 2004-es ezüst színû (nem a fekete arany színû dugattyúkkal)
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Engem erdekelne commentbe, vagy privibe is hogy miert gondolod igy
Meg az hogy lehet hogy valakinek jo valakinek nem? Nem "futoszalagon" gyartjak ezeket?
Engem erdekelne commentbe, vagy privibe is hogy miert gondolod igyHát Spike Caminoja lehet, hogy jó, de ami Iljicsnek volt, az no comment, de Gumi is panaszkodott...
elC is tökéletes fék, xt-bõl meg vegyen DC-vel szerelt féket akinek két anyja van, létezik (összerakható darabjaiból) sima karral is!
sõt, én még meg merem kockáztatni, nézhetsz LX féket is, számtalan ember használja hatalmas megelégedettséggel, minden szakábban(hja nem jön be a színe, nézd meg a HONE féknyerget, sötét színben van)
szal a lehetõség adott:)
mellesleg ha jól sejtem, ez még az a hope, ami fogott mint a hülyegyerek... ezt nyugodtan vedd meg
hayes-bõl a hfx 9 hd szóba jött de azt jó áron és szép állapotban nem tudok szerezni. A nyár elején volt egy "akció" amikor párban tárcsa nélkül 47 pénzért lehetett volna venni de valamiért nem tettem. Egy darabig az XT-n (új) is gondolkoztam, de arról használati és kivetelzési problémák miatt lebeszéltek ráadásul nem kell dualcontroll kar.
Volt még egy ötlet. Németo-ból Hayes el camino 68 pénzért 203-as tárcsákkal.