És az Avidokkal mi van? Nekem pl az van és semmi bajom nem volt vele eddig és a fékerejével is maximálisan meg vagyok elégedve.
Dettó! Avid rulez! :-)
És az Avidokkal mi van? Nekem pl az van és semmi bajom nem volt vele eddig és a fékerejével is maximálisan meg vagyok elégedve.
A sebesség mindent megold.
ez nem ilyen egyértelmû...
szivesen kölcsönadom a kerékpáromat kipróbálásra, hogy mit tud az xt fék egy gyorszáras villán. meglepõdnél
Haha. Ez vicc akart lenni? A Deore 525 szett odakint 20000 forintnak megfelelõ euro. Hfx 50000.
Jelenleg ez a kettõ van partiban.
Hope...
Ráadásul elég visszakeresni, egykori Hope tulajdonosok pont a fordítottját állítják. Sõt!
ez nem ilyen egyértelmû...vagy egy kicsivel többért hope-ot és még fog is;)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
vagy egy kicsivel többért hope-ot és még fog is;)
ennyi pénzért inkább shimano-t, azok mûködnek - ennyi.
Kösz a válaszokat, sajnos új para van, elõjött az, amitõl nagyon féltem: a fékkar fél centivel beljebb fog, mint eddig. A Sole-nál ezzel kezdõdött az egész tortúra. Elvileg a HFX-nél a nyomáspont állító csavar nem jöhet kijjebb, de ahogy néztem, az enyémen talán mégis kivándorolt picit. Merjem beljebb húzni? Vagy ereszti valahol az olajat az egy hetes fék?
Kösz a válaszokat, sajnos új para van, elõjött az, amitõl nagyon féltem: a fékkar fél centivel beljebb fog, mint eddig. A Sole-nál ezzel kezdõdött az egész tortúra. Elvileg a HFX-nél a nyomáspont állító csavar nem jöhet kijjebb, de ahogy néztem, az enyémen talán mégis kivándorolt picit. Merjem beljebb húzni? Vagy ereszti valahol az olajat az egy hetes fék?