kólát sok triálos is használ, a cukortartalma miatt. jobban fog vele a véfék, csak gyorsan lekopik. tárcsáról még gyorsabban.
szerk: most linkeljem én is az én gépemrõl a fotót?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
A sebesség mindent megold.
tárcsafék bekoptatás:
1: kiszeded a fékbetétet, lemosod gyógyszertári benzinnel, a tárcsát is.
(ezután kell menni pár kört míg rendesen fog fogni)
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Erre gondolsz? A radim átalakított kamaz fûtõtest, HUNFrost rev3as blokkok, Eheim 1046 pumpa. Hogy mit tudott ami épp a képen van? link (3Dmark01: 19799@28129 pont) Nitrogén hosszú távra nem jó. Léggel és vízzel is lehet mûködni, pl Throton Bartonosítva 2000@2685Mhz léggel, Barton 1830@2853Mhz elsõ vízhûtésemmel, második verzióval Venice 1800@2800Mhz... nem kell nitrogén :-)off: Pite gondolom te a gépeden is legalább vizhütést alkamazol:D avagy folyékony Nitrogénnel hüsölteted a procidat:D /ilyet is hallottam már./
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Miért?(Kíváncsiság, nem kötözködés!) Ezt tuningtól függetlenül kérdem, mert mióta ez a fékem van azóta kurvára kopik az elsõ gumim
. Nedves tárcsával/betéttel sem volt még gondom, mert vizes aszfalton hamarabb blokkolom el elsõ kereket mint hogy gyengén fogna a fék - ezt meg is kellett szoknom az elején mert majdnem esetem emiatt párszor hogy intenzívebb lassításnál is meg-megállt az elsõ kerék miközben még vagy 10-15el haladtam elõre nedves aszfalton; földúton és köveken legalább számoltam rá...
VV: Köszi! :prosze: