Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tárcsafékek - általános eszmecsere

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
18554 hozzászólás a témában

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

MC Pite said

"Hátra BB5 Clean Sweepel, elölre BB7 185 Clean Sweepel 35K (hátra is javasolták a BB7et külsõ rész állíthatósága miatt, de úgy gondolom hogy olyan lassan kopik a hátsó, hogy a bowdenen tekerek annyit... nem?)"

Tekintve hogy elöl is lassan kopik, hátul méglasabban fog, hátra sztem ablakon kidobott +5K a BB7. Sztetek?

magellanboy, ha hátul van honan tudod hogy jól fog???

hátul nem foghat jól???

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
"Hátra BB5 Clean Sweepel, elölre BB7 185 Clean Sweepel 35K (hátra is javasolták a BB7et külsõ rész állíthatósága miatt, de úgy gondolom hogy olyan lassan kopik a hátsó, hogy a bowdenen tekerek annyit... nem?)"

Tekintve hogy elöl is lassan kopik, hátul méglasabban fog, hátra sztem ablakon kidobott +5K a BB7. Sztetek?

magellanboy, ha hátul van honan tudod hogy jól fog???

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Havernak hátul van ilyen Unique Force vagy mi, és nem fog az olyn rosszul, csak vonyít mint a k...vaisten---

ltsoma

ltsoma

vendég

• fórumtag
  • 85 hozzászólás
Szerintem ilyen noname izéket (pl.:unique) nem érdemes megvenni.Én nem bízok bennük.Egy féken akár az életed is múlhat (nem csak DHnál,hanem városban is).Inkább egy jó V-fék.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Attól függ milyen tárcsafék van rajta, de általában nem éri meg.

A sebesség mindent megold.

szjani

szjani

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Szerintetek megéri egy 100-150ezres MTB-nál tárcsafékeset venni??
Mert nem igazán értek hozzá, és volt aki azt mondta hogy ilyen árban nincs jó tárcsafék, és a V-fékek is elég jók.
Elõre is köszi!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Ezeket vegyem úgy mintha Avidok nyûgösek lennének hidrósban, vagy csak nem szereti mindenki õket?

Szípsíg? :D
Feltöltött kép
Feltöltött kép

Feltöltött kép
Feltöltött kép

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
eszem ágába sem jutott feltenni avidot, helyesen ír Jani.
Bár az ultimate igenszép, de inkább maradok annál a rendszernél mely bizonyított már igen régen.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Tigger, thez az xtr-rõl írt, neki az van.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
majd várjuk véleményed. ez az avid azért biztos többet tud mint egy sima dzsuszi5 pl. :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

thez said

igénytelen, vagyis törõdésmentes.

Nekem a dh gépen van ilyen fék, már xt tárcsákkal, és a fékerõre nem nagyon van gond...
és akkor mit csinálhat egy 5-7 kilóval könnyebb bringán?:)

mármint avid ?

asszem ha xtr agyakkal füzetek kereket akkor xtr, ha mással akkor avid. ha marad a crossmax akkor is avid....fõleg határozott vagyok :)

na köszi addig is
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Bikertigger said

hmm avid kicsit könnyebb - bár azt a 10 -15 grammot pont leszarom- a fritzek mind 2 újságban az avidot találták jobbnak....(a csúnya grafikon szerint viszont az xtr fékereje vagy 30%-al nagyobb :) ).....na majd +lássuk,

igénytelen, vagyis törõdésmentes.

Nekem a dh gépen van ilyen fék, már xt tárcsákkal, és a fékerõre nem nagyon van gond...
és akkor mit csinálhat egy 5-7 kilóval könnyebb bringán?:)

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
hát egyikkel sem mentem még, de én az új XTR-t venném. A Shimano fékek, megbízhatóak, igénytelenek (jó értelembe véve), erõsek, és van alkatrész hozzájuk. Mi kell még? Ja..az új XTR ráadásul csodaszép:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
hmm avid kicsit könnyebb - bár azt a 10 -15 grammot pont leszarom- a fritzek mind 2 újságban az avidot találták jobbnak....(a csúnya grafikon szerint viszont az xtr fékereje vagy 30%-al nagyobb :) ).....na majd +lássuk,
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
07 xtr re még egy szavazat.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

Bikertigger said

Urak !
07 es xtr vs Juicy ultimate ?
180/160 as setup a kódorgó kutyára

Juci ulti...:D

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
volt vagy fél óra a kettõ :chin:

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
magot nagyon nehéz jól lelégteleniteni

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

xenonadio said

Igen ugy mozog keveset.A fék vadonat új. Akk magyarul dugatyukat nyomjam össze,közbe töltsem fel.. és máris jó?:)

ugyan ez volt a bajom és így megoldódott!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Tigger, xtr.