akkor rendelek és indul a workshop
Jelentkezz be Regisztrálj
Tárcsafékek - általános eszmecsere
Írta 2007. április 10. - 17:04
akkor rendelek és indul a workshop
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. április 10. - 16:37
1ébként be van már kopva ?Sikerült beszereznem egy hfx-9est, felraktam a bringára, tárcsástól mindenestül, nade a jelenlegi fékerõm nulla!A fékpofák finoman hozzáérnek a tárcsához, ami gondolom nem lenne a probléma mert bekopnak és elmúlik a dolog, kialakul a megfelelõ távolság a kettõ között!Amikor a fékkart behúzom a fékpofák minimális elmozdulást produkálnak és egyáltalán nem fogják meg a kereket!A fék zsírújj és még majd vágnom kell belõle az idális kábel mérethez,de sokkal jobban aggaszt h nem funkcionál rendesen!Hogy tudnám beállítani? Láégtelenítsem és vágjak a hosszból, vagy inkább vigyem szervízbe?õ az elsõ hidrám!
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. április 10. - 15:57
Albert: ha minden bolt mindenbõl tartana mindent több darabban készleten, akkor nem ekkorák lennének a boltok.éértem....
érdekes hogy Pécsen semmit nem kapni...
SM-BH59 vezeték szabható?Illetve ha igen,akkor bármelyik végén?
Most nekem a SM-BH96 van aminek az alsó végét megtartanám,a fékkar felölit meg levágom,megy rá az egyenes becsatlakozós.Mûködik így?
adjuramderögvest.
kérj, õk rendelnek, ha nagyon szeretnek másnap megkapod, ha kevéssé akkor pár napon belül...
a többit velük kell lemeccselned.
igen, megy, ha levágod a roppantót, és újra felroppantod.
de mire megjön ez a pöcörõ, addigra könynedén megveszed az új csövet...
minden SH csõ szabható, kivéve a régi fémes XT.
Írta 2007. április 10. - 15:49
Írta 2007. április 10. - 15:44
persze
SMBH62 SMBH63
létezhet ilyen alkatrész külön is, ha rendelnek belõle
éértem....
érdekes hogy Pécsen semmit nem kapni...
SM-BH59 vezeték szabható?Illetve ha igen,akkor bármelyik végén?
Most nekem a SM-BH96 van aminek az alsó végét megtartanám,a fékkar felölit meg levágom,megy rá az egyenes becsatlakozós.Mûködik így?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2007. április 10. - 11:54
nekem a 203-as tárcsával is pirul néha a pofa a juicyban, igaz én dh-zok, és szeretem a meredeket meg a nosewheeliet
szal a hûtés miatt én inkább 180-assal venném
Írta 2007. április 10. - 11:45
engem 90+-al bõven meg fog a 160-as is (szintén bb7)
Írta 2007. április 10. - 11:24
mekkora tárcsáid vannak? milyen nehéz vagy, és mennyit szánnál a dologra?
szerintem egy avid bb7-tel jól jársz, mert nem kell átállnod a hidraulikus rendszerre (nem mintha olyan nagy dolog lenne), és olcsó. egy jó hidrós fék meg újonnan elég drága szerintem a hayesedhez képest.
az is lehet h fékpofa és tárcsatuninggal is jól járnál
A bb7 ára teljesen OK. Én 84 kg vagyok, kell a 203-as tárcsa? Vagy az inkább csak optika?
Írta 2007. április 10. - 11:04
Írta 2007. április 10. - 10:54
Továbbra is mérges vagyok hogy külön fittinget nem lehet kapni!
Írta 2007. április 10. - 10:49
Írta 2007. április 09. - 20:42
Írta 2007. április 09. - 13:15
Írta 2007. április 09. - 10:10
amíg olajat nem ereszt el, és levegõ sem kerül bele egy sérülésnél, addig a fék hibátlanul müködik, érzéketlen arra ha felfordítják, ha úgy tárolják.
mikor talpra kerül, 3at pumpálsz a fékkaron, és a túlfolyóba való bubik máris visszamennek oda ahol a helyük van.
felújításra pedig több év után lehet csak szükség, de igazából 2002-es fékek is szó nélkül müködnek a mai napig is (saját illetve ismerõsi kör felhasználásában)
Írta 2007. április 09. - 09:35
légtelenítõ-felújító kit-et
külön légtelenítõ kit csak a hayes-ek hez kell, felújitó kit alatt mit értesz ?
Írta 2007. április 08. - 19:26
Sziasztok!
Hidraulikus fék vásárlásán gondolkodom, de felmerült bennem egy kérdés.
Azt szeretném megtudni, mennyire kell "figyelni" hidraulikus fékrendszernél ha "fejre áll", lebukfencezik a lejtõn, berakom a liftbe függõlegesen állítva...stb?
Menniyre komlikáltabb a karbantatása házilag?
Ha normálisan van légtelenítve (és a túlfolyóban nem maradt levegõ), akkor teljesen érzéketlen, mivel zárt rendszer. Ha a "lebukfencezik a lejtõn"-ön az esést értetted akkor azt mondom hogy elvileg nem sérül könnyen, de ha nagy az esés akkor tökmindegy, a bringát úgyis tolod
Házilag szerintem nem érdemes foglalkozni vele, hacsak nem vagy mûszaki beállítottságú (bár nem bonyolult, de precízen kell beállítani) és veszel egy légtelenítõ-felújító kit-et, ami nem olcsóság...
Írta 2007. április 08. - 18:40
Hidraulikus fék vásárlásán gondolkodom, de felmerült bennem egy kérdés.
Azt szeretném megtudni, mennyire kell "figyelni" hidraulikus fékrendszernél ha "fejre áll", lebukfencezik a lejtõn, berakom a liftbe függõlegesen állítva...stb?
Menniyre komlikáltabb a karbantatása házilag?
Írta 2007. április 08. - 13:12
mennyi olaj van benne, mennyi anyag van még a pofán.
nem fékfüggõ, hanem feltöltés/légtelenítés függõ.
Írta 2007. április 08. - 13:10
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. április 08. - 13:02
vagy huzod, majd elkezd keményedni ahol szép lassan fog is majd a végén blokkol?
elöbbi alap. autonál motornál mindennél, az az ut amig eléri a pofa a tárcsát.
második: levegõs
Juicy 5 ugyanolyan mint a 7, csak állíthatóbb.
különben

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére