akkor rendelek és indul a workshop

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
1ébként be van már kopva ?Sikerült beszereznem egy hfx-9est, felraktam a bringára, tárcsástól mindenestül, nade a jelenlegi fékerõm nulla!A fékpofák finoman hozzáérnek a tárcsához, ami gondolom nem lenne a probléma mert bekopnak és elmúlik a dolog, kialakul a megfelelõ távolság a kettõ között!Amikor a fékkart behúzom a fékpofák minimális elmozdulást produkálnak és egyáltalán nem fogják meg a kereket!A fék zsírújj és még majd vágnom kell belõle az idális kábel mérethez,de sokkal jobban aggaszt h nem funkcionál rendesen!Hogy tudnám beállítani? Láégtelenítsem és vágjak a hosszból, vagy inkább vigyem szervízbe?õ az elsõ hidrám!
Albert: ha minden bolt mindenbõl tartana mindent több darabban készleten, akkor nem ekkorák lennének a boltok.éértem....
érdekes hogy Pécsen semmit nem kapni...
SM-BH59 vezeték szabható?Illetve ha igen,akkor bármelyik végén?
Most nekem a SM-BH96 van aminek az alsó végét megtartanám,a fékkar felölit meg levágom,megy rá az egyenes becsatlakozós.Mûködik így?
persze
SMBH62 SMBH63
létezhet ilyen alkatrész külön is, ha rendelnek belõle
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
mekkora tárcsáid vannak? milyen nehéz vagy, és mennyit szánnál a dologra?
szerintem egy avid bb7-tel jól jársz, mert nem kell átállnod a hidraulikus rendszerre (nem mintha olyan nagy dolog lenne), és olcsó. egy jó hidrós fék meg újonnan elég drága szerintem a hayesedhez képest.
az is lehet h fékpofa és tárcsatuninggal is jól járnál
légtelenítõ-felújító kit-et
Sziasztok!
Hidraulikus fék vásárlásán gondolkodom, de felmerült bennem egy kérdés.
Azt szeretném megtudni, mennyire kell "figyelni" hidraulikus fékrendszernél ha "fejre áll", lebukfencezik a lejtõn, berakom a liftbe függõlegesen állítva...stb?
Menniyre komlikáltabb a karbantatása házilag?
RAUH-Welt
B E G R I F F