Nekem igen.. Vannak még itt emberek akiknek nyikorog megvannak akiknek nincsenek.. sztem fék függõ a dolog. vagy szar darabot fogtam kiKoszi! Asszem meggyurom egy kicsit streeten. Nekem meg nem vinnyog szerencsere, ez bekopas utan jon elo ?

Nekem igen.. Vannak még itt emberek akiknek nyikorog megvannak akiknek nincsenek.. sztem fék függõ a dolog. vagy szar darabot fogtam kiKoszi! Asszem meggyurom egy kicsit streeten. Nekem meg nem vinnyog szerencsere, ez bekopas utan jon elo ?
Hát attól függ mennyit bringázól hól stb.. ha csak városban gurulgatsz akkor gyúrjad kicsit deh amúgy sztem hamarmegvan nekem 1 hét alatt tökéleteslett..
Csak a hülye vinnyogását nembírom még mindig:D
Saint fék hayes régi 8" tárcsához mi a legjobb fékbetét, elõre kell. Most bbb van.
megoldótott,végül valamelyik boltban akadt 1darab...
köszi!
árán kívül van külömbség a shimnao betétek közt?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
A sebesség mindent megold.
létezik, kapható!
Ezt hogy hoztad össze? IS vagy PM? Képet tudnál lökni róla?
Engem is érdekelne egy ilyesmi tuning...
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Egy Shimano LX tárcsfékrõl xt 160 mm -es tárcsával mit lehet tudni ?