fejlemények:
Szeretnék elõvezetni egy igen érdekes megfigyelést: nem tudom mi lehet a magyarázat, meg hogy egyáltalán kit mennyire érdekel a dolog, de azért uccu neki...
Na szóval már egy két alkalommal kérdeztem/írtam az én drága hátsó fékemrõl (tényleg csípem). Négydugattyús xt (br-m755), gyári pofával (a bb7 pofára hasonlít "színösszeállítását" tekintve), és egy "magura disc 4" 160as tárcsa, amit asszem 2003ban vagy 2004ben adtak a martakhoz, nem hullámos.
Feltettem az új féket, a tárcsa használt volt egy picit. Három négy npig városban semmit nem fogott, de szó szerint. Nem lehetett volna megállni vele (komolyan). Nem volt zsíros semmi, légtelenítés ok, egészen kint fog a kar.
Aztán felmentem a hegyre, gondoltam megperzselem istenesen. Meg is történt, mire leértem füstölt szépen... A tárcsa nem szinezõdött el, de azért felhevült rendesen (füst, szag). Na ezek után egycsapásra úgy elkezdett fogni, mint a fene, bizony mondom féltem tõle:) Hazamentem, nagy megelégedés... Szétszedtem, hogy kicsit állítsak, mert néha hozzáért az egyik pofához. Rendben.
Másnap megyek ki, fékezek, megint zéró. Tényleg... Azt hittem, hogy a piszkálgatásom közben hozzányúltam vmihez, vagy mittudomén. Semmi gond, irány a hegy, megint füst, megint fogott mint az állat. Aznap este hozzá sem értem...
Harmadnap megint megyek ki, megint semmi... És ez már vagy négyszer megismétlõdött... Mindíg kell neki egy jó kis lejtõ hogy elkezdjen harapni. Legutóbb már mire kiértem, érezhetõ volt a fékhatás, ez fejlõdés...
Mi a fene lehet? Oxidálódik éjjel a tárcsa, vagy mi? Mikor egy-egy kimenetel alkalmával elõször felhevítem, utána nem romlik le, pedig teljesen visszahül többször is... Mégis egy-két éjszaka után (ha nem naponta megyek) teljesen leromlik.