Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tárcsafékek - általános eszmecsere

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
18557 hozzászólás a témában

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
ahh megvan kozben a kep csatolas :) na szoval itt a nagy sufni felfogas , adapter nelkul. par alatet, meg anya, meg ez az. hat mukodni mukodik, csak nem a legjobban, elmeletileg par nap es megvan az adapterem, nincs para :cool2:Feltöltött kép

Soto

Soto

vendég

• fórumtag
  • 106 hozzászólás
Az a legegyszerûbb, ha feltöltöd valahova és dobsz egy linket...:)

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
Fuu ne is mond ! :lol1: hat nalam is ez a problema, hogy megvan a fek, es hogy a fenebe birjam ki amig lesz adapter, folszereltem ahogy sikerult . Lehetseges hogy kov. het szerdan lesz adapterem, na de addig is ...sufni tuning :clap:
Egyebkent ... hogyan lehetne ide beszurni fotot, ha gondoljatok bemutatom hogy is fogtam fel , de nagyon loool :) remelem nem torik el , ma is eleg kemenyen teszteltem volt par kemeny fekezve vele azert , es nagyon nem nyekergett . Vagy kitugya ! Ha jol belegondolok szolt a zena a fulemben :P
Telleg nem sertodom meg, ha valaki elmagyarazza hogyan szurjak ide be fotot .

Tomekumf

Tomekumf

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
nemtom hogy hogyan csináltad meg csak vigyázz nehogy eltörjön a csavar mitn ahogy énjártam egyszer.. éppen egy adapterre se tellet.. aztán vettem hoszabb csavart és kifurtam ilyen acél nemtom (pontosan mi a neve) rudat.. deh eltörött az elsõ tesztnél ugyhoyg hagytam a francba.. szerencsére más nemment szét csak a csavar meg az a vacak.. ugyhoyg maradt az adapter..:) (csak nembírtamki amig összegyûlik apénz:D)

:)

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
hat koszi sracok az otleteket, kozben sufni tuning modon felszereltem, a hoszu csavarokat hasznalva, alatetek, 7 es anya, meg minden van ott :))) rajta van , meg fog is a bolond ! de nem lesz igy jo vege, szoval mindenkepp adapter vasarlas lesz a vege, ha a csere nem jon osze :)
egyebkent ahoz kepest, hogy meg nincs bekopva, meg hogy meg szarul is van felszerelve nagy izom mar most, felek hogy nehogy elcsavarja a kis Axel platinum RTWD-met :-S

Tomekumf

Tomekumf

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás

vagy felhívod a boltot ahol vetted, elmondod a bánatod, hátha visszaveszik az adaptert;) ill beszámítják, kicserélik ilyesmi

ritkadolog deh nemrossz ötlet..:)

:)

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
vagy felhívod a boltot ahol vetted, elmondod a bánatod, hátha visszaveszik az adaptert;) ill beszámítják, kicserélik ilyesmi

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás
Én azért biztos ami biztos Avid adaptert kérnék avid fékhez, nem shimanot...föleg hogy shimano tárcsa 180mm, avid meg 185..

itt az avid

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
igazából ott szúrtad el, hogy nem mondtad a boltban, mikor a féket vetted, hogy neked pm-es villád van és ahoz kellene adapterezni a féket. egy fékhez ugyanis csak egyfajta adapter jár (rosszabb esetben egy sem).

úgyhogy most elmész a boltba és kérsz szépen egy pm-pm 7" adaptert. vagy megrendeled itt: http://ebike.hu/term...sz/adapter/3225

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
Szevasztok , uj juzer vagyok a forumon, lehet mar foglalkozott valaki a temaval, lehet ujrakerdem. Maniotu telom van , tehat post mount fek konzol, amire vettem egy Juicy 5 feket 185 os tarcsaval, amihez csak IS adaptert kaptam ... lehet hogy hianyzik belole a manitouhoz valo adapter , ugyanis nagyon durvan nem talal igy az egesz, talan a 160mm es tarcsa ramenne igy ennyi alatettel,amit adnak hozza, de a 185 nem igazan fer oda ... mi a megoldas ? lehet a boltban kisporoltak post mounthoz valo 185mm re adaptalo bigyot ? :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
2 lyuk van a teló lábán és oldalról nézve átlátsz rajtuk. :)

A sebesség mindent megold.

szipka

szipka

vendég

• fórumtag
  • 167 hozzászólás

ha jól tudom, ez IS konzolos teló, akkor pedig az adapter jár a fékhez. ha 185-öst választasz belõle.

lehet hogy amator kerdes de mi az az IS konzolos telo?

szipka

szipka

vendég

• fórumtag
  • 167 hozzászólás
Köszke

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Sala lestem weboldalt ahol lehet rendelni Goldfren betétet de ár semmi mibe kerülne egy avidba látom van abba is?Ha esetleg tuod?

http://neuzer.hu/Use...ta-goldfren.xls

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
fékbetét hátulja sikfelület, nagyjábol csak 1 irányu igénybevételt kap. nem hinném h bárkinek is kerámiás fékbetét eltörne...
hotmaat: én ugy tudom ~4 ropi körül van 1 ilyen...

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
A keramia rosszabb hovezeto es hoatado ezert jo lehet fekbe, viszont ridegebb, konnyebben torik :D Bar gondolom nem a kiskocsog alapanyagabol van :D

szipka

szipka

vendég

• fórumtag
  • 167 hozzászólás
Sala lestem weboldalt ahol lehet rendelni Goldfren betétet de ár semmi mibe kerülne egy avidba látom van abba is?Ha esetleg tuod?

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
jaja nekem is olyan szép rózsaszín a betét hátulja (na meg fekete a tárcsa)

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
nekem az avid-é is színezõdik....
ilyen élénk babarózsaszín....

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A goldfren az amelyiknek elszinezõdik a hátlapja?

A sebesség mindent megold.