avid juicy 7-es fog mûködni xt tárcsával?
Juicy 5 nekem hibátlan rt78 160-al, elvileg a Juicy 7-nek a féktest kb.ugyanaz. Annyi csak hogy az xt tárcsa fékfelülete kicsit keskenyebb mint az avid, igy picit ráfog a küllõkre is.
avid juicy 7-es fog mûködni xt tárcsával?
Kontroll megvolt, és tiszta száraz minden. Sehol egy csillogó, vagy sötétebb folt, ami szivárgásra utalna.en a feknyeregben csekkoltam a dugattyukat, es mikozben nyomkodtam a fekkart jol lathatoan cuppogott kifele az olaj a dugattyu mellett, aztan kiszedtem a pofakat, es tiszta olaj volt alatta minden. amugy a fekednek csontaszaraznak kene lennie, hamar eszreveszed, ha folyik valahol.
Hát nekem nem visít.
Milyen módszert javasolsz a szivárgás megnézésére?
szerintem szivarog belole az olaj, nekem is ez volt, csak nem 2-3 het, hanem 2-3 nap pihenes utan nem volt semmi fekero, csak iszonyat visito hang, aztan nemi lejtozes utan lejott rola a dzsuva, fekero back. A nyeregnel eresztette az olajat, szerintem nezd meg, hogy nem szivarog-e.
Ha hosszab ideig nem használom a bringát "kb 2-3 hét" a fék nem akar rendesen fogni. Csak nagy sokára szedi össze magát. SM-RT61-es tárcsáról van szó és fémes betétrõl deore 525-ös féknél.
Mi lehet az oka?
Elõre is köszi a segítséget.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960