én most goldfrent tettem a juicy 5-be. kiváncsi leszek rá, mert még nem kopott be, de több embertõl hallottam, hogy jobb a gyárinál.
erre én is kíváncsi leszek. lehet kipróbálok vmi "nemgyári" betétet, hátha azzal nem rángat...
én most goldfrent tettem a juicy 5-be. kiváncsi leszek rá, mert még nem kopott be, de több embertõl hallottam, hogy jobb a gyárinál.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
kihúzni.vagyis kerék le és fülnél fogva kitolni?
bb5-nél nem a tárcsa középpontja felé állnak azok a kis fülek,hanem pontosan ellenkezõ irányba(csekkolj egy képet)
bb5-nél nem a tárcsa középpontja felé állnak azok a kis fülek,hanem pontosan ellenkezõ irányba(csekkolj egy képet)gyári a legjobb....lehet hozzá kapni BBB-t de a gyári jobb
bb7-nél egy szedem ki h a két kis kilógó fület összefogom az ujjaimmal és kihúzom, sztem a bb5-nél is hasonló az eljárás
gyári fékbetét elég jó szerintem...a fékbetéteken meg van két hátrafelé kinyúló kis "kar",azokat kétujjal összenyomod(egymáshoz),majd kifelé tolod õketHalihó
Tudom béna vok, de avid bb5 nél, hogy lehet kiszedni a fékpofát?
Gyanítom, hogy széjjel van már kopva és szeretném szemrevételezni a dolgot!
Új fékpofát milyet érdemes venni bele? Van vm ajánlott? Egyáltalán van választási lehetõség?
akkor a tied is levegõs