csak a tárcsa a kérdés, a fék nemXTR 6 lyukas XT tárcsával?

a 6 csavaros xt (sm-rt 75) szerintem a föld egyik legrandább féktárcsája, igy tuti nem veszek olyat

csak a tárcsa a kérdés, a fék nemXTR 6 lyukas XT tárcsával?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
mindegy, mert 6 lyukas a tárcsafelfogatás az agyon.azt mingyá gondoltam.
XTR mennyi sulya?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
ebike listázza.wind cutter nem jó, lásd 2007/szepokt lapszám cikke a Vanilla RC teszt mellett jobbra.
így fogy rajta (csatt)
az elsõ, meg a harmadik mi a rák, olyant honnan?
6 csavaros tárcsa tapasztalatok érdekelnek:
a2z teppan yaki spIII
alligator windcutter
ashima airotor
hayes v6
shimano fékhez
RAUH-Welt
B E G R I F F
Stroker fékhez passzol cl tárcsa?
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani hogy az xtr tárcsa és bb7-es fék jól mûködik-e együtt? Elõre is köszi.
bár olyan ritka lenne... azért jó, hogy van van ez a kúpos alátét, jobb, mintha nem lenne
de utübbi idõben kétszer is találkoztam olyan fékkel, ahol alátétezni kellett az IS fékszemen a PM adaptert is, különben a féktest nem volt elég "közel" a tárcsához, és hosszú távon tányérra alakította volna a tárcsát a fékezés...
az igaz, hogy az avidon a kupos alatetek miatt a tarcsafekszem ferdeseget is lehet kompenzalni
de az azert eleg ritka hogy ilyen durvan ferde legyen a szem. persze a festek vastagsaga gyakran nem egyenletes, de akkora hibak ritkan fordulnak elo. ha mar PM-es a felfogatas nem IS az altalaban mar elege ahoz hogy sokkkal konnyebb legyen a beallitas
nem te vagy az egyetlen aki bringaboltban dolgozik/dolgozott
mmm..?
Erõl még nem hallottam.
De engem is érdekel... és ha igaz a dolog akkor hogyan kell ezt csinálni mert elképzelni se tudom...(de ez az én bajom)
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
az igaz, hogy az avidon a kupos alatetek miatt a tarcsafekszem ferdeseget is lehet kompenzalni
de az azert eleg ritka hogy ilyen durvan ferde legyen a szem.
RAUH-Welt
B E G R I F F