tied megoldódott már?
Azt mondták már útban az új, úgy hogy várom a berendezést

tied megoldódott már?
6 csavaros tárcsa tapasztalatok érdekelnek:
a2z teppan yaki spIII
alligator windcutter
ashima airotor
hayes v6
shimano fékhez
tied megoldódott már?nekem ugyan ez volt a gondom, elõször felkeményedett, majd egyszer csak megszûnt a fékhatás .....a tömítés megadta magát a dugattyúnál .
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Gondom van a 2008as Xt fékemmel. Iszonyatosan visít és a hideg idõben az ereje is elment. Letakartíottam motorex bicikli tárcsafékhez való tisztítóval de nem használt, vagy kéne pár lejtõ neki h magához térjen?
Esetleg vmi ötlet h mitõl lehet ilyen?
én ma kaptam vissza az enyémet, probléma ugyanez volt. garanciában cserélõdött, biztos ami biztos alapon az egész nyereg. szal passzos. de készülj úgy, hogy új nyereg kell. max pozitívan csalódsz, ha csak tömítést cserélnek.
igen, azt hiszembeuzemeled a fekkarokat hamar homar?
nincs adatom, de jónak tûnik.neem köszi, jó nekem a stroker. végre egy hayes, amit szeretek- végre élvezhetem hogyha úgy igazán fog egy fék (régi sainthez képest)
.
hope tárcsa szép. nagyon. súlya?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
én ma kaptam vissza az enyémet, probléma ugyanez volt. garanciában cserélõdött, biztos ami biztos alapon az egész nyereg. szal passzos. de készülj úgy, hogy új nyereg kell. max pozitívan csalódsz, ha csak tömítést cserélnek.bevittem ma szervizbe a saint-et mert engedi az olajat a dugattyu mellett....
azt mondtak az is lehet h nem javithato...
tenyleg olyan nagy a baj?
Gondom van a 2008as Xt fékemmel. Iszonyatosan visít és a hideg idõben az ereje is elment. Letakartíottam motorex bicikli tárcsafékhez való tisztítóval de nem használt, vagy kéne pár lejtõ neki h magához térjen?
Esetleg vmi ötlet h mitõl lehet ilyen?
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960kisker minusz 40%-on akarsz xt-t?
RAUH-Welt
B E G R I F F
kisker minusz 40%-on akarsz xt-t?akko vegyél egy oro-t (õket úgyis ismerjük már
) azt az szélesen fogja a windcuttert.
úgy lesz a legkönnyebb. vagy stroker carbon. shimanot add el...nekem 60%-on
RAUH-Welt
B E G R I F F