vegyél saint-et
ace helyett majdnem az lett.

vegyél saint-et
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
számla megvan, sztem gari is kell legyen, nem?
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
ilyesmi ?2 hét folyamatos fék ellenõrzés és tárcsacsere után meglett a storker ace tényleges hibája.a 4 bõl az 1ik dugattyúnál ereszti az olajat:( .zsir uj féknél.
code al is ugyan így jártam anno.akkor olyan sok lett volna a tömítõ kitt hogy inkább hagytam az egészet.kérdés hogy vajon ace be mennyi lehet? illetve honnan lehetne beszerezni ha esetleg emberi árban van:(
2 hét folyamatos fék ellenõrzés és tárcsacsere után meglett a storker ace tényleges hibája.a 4 bõl az 1ik dugattyúnál ereszti az olajat:( .zsir uj féknél.
code al is ugyan így jártam anno.akkor olyan sok lett volna a tömítõ kitt hogy inkább hagytam az egészet.kérdés hogy vajon ace be mennyi lehet? illetve honnan lehetne beszerezni ha esetleg emberi árban van:(
3006 az online fékteszt kódja az olvasáshoz
(a zújságban adták meg vmiért)
erre viszont kiváncsi leszek
http://www.xfactorne...zleten=1&kezd=0
"One life...go all out."