Shimanot szeretnék ez egyértelmû.Az a gond, hogy 6 csavaros a tárcsa rögzítésem a Mavic kerekeimen.Nem találok sehol ilyen tárcsát.
Itt találsz 6 csavaros XT tárcsát;)
-- Bikemarket.hu -- Shimano
Shimanot szeretnék ez egyértelmû.Az a gond, hogy 6 csavaros a tárcsa rögzítésem a Mavic kerekeimen.Nem találok sehol ilyen tárcsát.
hasonlo sulyban vagyok, a 180/160 eddig nekem eleg volt. ha xt, akkor miert nem alubakos xt? sokkal jobb tarcsa, mint a hayes (olyan volt elotte).
csak a dugattyuhoz gondoltam, hogy leszerelem, fekpofak nelkul termeszetesen. sajna szamit, hogy kilog a dugattyu, mert nem lehet beallitani a feket, hogy ne koszoruljon, ill meg egyre jobban kinn marad (folyamatosan koszorul). elso korben ujra lesz legtelenitve, hatha volt benne nemi levego - de mar odaadtam davenek, hogy kinlodjon vele o
RAUH-Welt
B E G R I F F
de igen, eddig is ezt csinalta, csak max nem vetted eszre. ez igy mukodik.
kerdesem: hope feket ki hasznal? ezek erdekelnenek hogy tech V2, X2 es M4.
tamaska neked is xt féked van igaz?
volt velük valami gubanc, vagy csak egyszerûen másikat szeretnél kipróbálni?
általában nem szoktam ezt mondani, de ha gond van a fékkel akkor (ha még van garancia) vidd vissza ahol vetted, hogy csináljanak vele valamit
ne fúj bele semmit mert elszáll a fékedbõl minden erõ, és jobb esetben is fékbetétcsere oldja meg csak
a fékbetét kopásást fogja követni a záródás mindig, csak így marad meg ugynaz a fogáspont, ha kicsit kilóg a dugattyú nem számít, de mivel kilöketted a helyérõl, most tuti, hogy levegõs szal légteleníts
hogy melyiket valasszam. atlagos cc felhasznalasra, de hosszuutas bringara, es ha esetleg talalsok rendes meretu hegyeket Wales-ben vagy ilyesmi akkor ott se jojjenek zavarba. szal nem kell a legkkonnyebb ha abban semmi tartalek nincs. viszont tulepiteni se szeretem a bringat foloslegesen. 75kilo vagyok, es 180/160as tarcsakkal lenne.
mire lennél kiváncsi?
RAUH-Welt
B E G R I F F