Ezt ugye Te is tudod,hogy butaság
Ha gondolod,megadom a Melux tel számát,hívd fel õket,kérdezd meg.
Én már túl vagyok rajta.
Vettem 42 rugeszért egy komplett javító szettet,amivel az összes Formulát lehet javítani.
Másként nem megy.
Ezt ugye Te is tudod,hogy butaság
Ezt ugye Te is tudod,hogy butaságCsak új,használatlan fékekre van garancia.
Az R1 és a "The One" nálam elsõ sorban az ára miatt esett ki a szórásból (mellesleg a 2011-es modellek mindkettõ esetében változnak/fejlõdnek kissé).
CC bringára lesz; feltétel volt a világos színû opció, valamint a "matchmaker" jellegû kompatibilitás, így csak a Formula és az Avid jöhetett szóba (a Hope az ára miatt esett ki a pikszisbõl).
Az R1 és a "The One" nálam elsõ sorban az ára miatt esett ki a szórásból (mellesleg a 2011-es modellek mindkettõ esetében változnak/fejlõdnek kissé).
CC bringára lesz; feltétel volt a világos színû opció, valamint a "matchmaker" jellegû kompatibilitás, így csak a Formula és az Avid jöhetett szóba (a Hope az ára miatt esett ki a pikszisbõl).
Igen,fehérben tényleg nagyon szépek.Nekem sajna szürke van.Az R1 nemsoká az apróban,nemolyandrágánAz R1 és a "The One" nálam elsõ sorban az ára miatt esett ki a szórásból (mellesleg a 2011-es modellek mindkettõ esetében változnak/fejlõdnek kissé).
RX a terv
Nálam viszont ugyan az az Avid fék más vázra szerelve is rezonál. Más adapterrel, más tárcsával, más betéttel is. Egyéb fék (Hayes, SH) viszont nem. Télen valószínûleg már Formula tapasztalatok is lesznek.
Tiszta "twilight zone.":D
Nálam viszont ugyan az az Avid fék más vázra szerelve is rezonál. Más adapterrel, más tárcsával, más betéttel is. Egyéb fék (Hayes, SH) viszont nem. Télen valószínûleg már Formula tapasztalatok is lesznek.
Tiszta "twilight zone.":D
A sebesség mindent megold.
Köszi.
Akkor ennyit számítana az a picivel rugalmasabb rögzítés?
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Druszám az elözõ oldalon, -meg régebben írt bõvebben is róla úgy rémlik-
Az avid fékeknél elõforduló rezonálást/visítást vajon maga a tárcsa g2 okozza vagy valami más?
Avid fék és rezonancia kérdésében én továbbra is a szögben állítható féknyerget tartom "ludasnak", .
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."