Ha érdekel, nekem van egy szett régi 755-ös fémházas csõszettem...
az milyen is??

na meg majd tavasszal lesz úgyis esedékes ...
Ha érdekel, nekem van egy szett régi 755-ös fémházas csõszettem...
Ride everywhere.
.
na meg a vezeték is meg tud kicsit nyúlni (illetve elveszíti a merevségét és rugalmassá válhat) és azt sem árt cserélni néha
ezeket mind tudom, csak idõm nem volt rá sosem ... viszont olyat kérdeznék, hogy lehet-e derékszögû csatlakozást tenni a fékkarhoz a 2004-es XT-hez? sajna kissé nehézkesen férek el a kormányon ...
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
az ásványi olaj is felveszi a nedvességet. évente azt sem árt lecserélni szerintem....
Fuhh, 2004 óta nem cseréltél benn olajat? Azért évente egyszer illene szerintem! Nem egy drága beruházás, bár elsõre én speckó elszöszmötöltem vele egy darabig.
Helló!
Igen a SAINT jó választás de én azt írtam hogy akkor vennék SAINT-et ha a szépségre mennék, de mivel én az ár-érték arányra megyek ezért ma megrendeltem a 2010-es AVID 5 ELIXIR szettet szép fehérben. És két nap múlva már meg is lesz! Még a nagy hó elõtt felmegyünk a Mecsekre...Amúgy nem találkozhattunk mi idén vagy a Tési-n vagy a Gázlón? Ismerõs vagy.
Fuhh, 2004 óta nem cseréltél benn olajat? Azért évente egyszer illene szerintem! Nem egy drága beruházás, bár elsõre én speckó elszöszmötöltem vele egy darabig.
nekem egy 2004ben gyártott XT-m van (sajna még nem volt alkalmam olajat és vezetéket cserélni ezért már picit nyúlós a fék) 180as XTR tárcsával (centrelock-os) egy 2003as manitou black elite telóval és teljes menetferszerelésse simán vagyok 120kg (bringa nélkül
), de nem okozott soha gondot a megállás, bár tény hogy a fentebb említett szervízhiány miatt jobban kell kicsit húzni a fékéket
tudtommal a SAINT az XT-nél sokkal brutálabban fog, szóval az tuti jó választás !
180-as tárcsákat használok. Nem a szépségre megyek mert akkor SHIMANO SAINT-et vennék mert nekem az tetszik, hanem az ár-érték arányra. A STROKER-rõl fogalmam sincs mert senki nem használ a környezetemben ilyet. Örülök hogy van egy jó vélemény róla! Holnap bejárom a boltokat és tisztább lesz a kép.
átütõnek nincs baja a 203-mas tárcsávalVajon egy 1700g alatti 140-es Manitou Minute mennyire szeretné a 203-as tárcsát? igaz átütõs....
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Ez igazán rendes tõled! Nekem elég hogy megosztottad a véleményed. Merre szoktál tekerni?
az 575 stabil fék, de ha ilyen a testsúlyod, akkor kezdésnek egybõl vehetsz nagyobb tárcsákat is. villafüggõ, de 180-ast alapból, 203-mast meg ha átütõvel mész.
mondjuk nekem személyesen egyáltalán nem tetszik külsõre az 575, a legrondább fék amit valaha a shimano megcsinált, dehát izlések és pofonok
Ha gondolod ráülhetsz az enyémre, nincs messze. Én is 92 kg vagyok, elõl 180-as, hátul 160-as tárcsákkal.