sok fékem volt, sokat szereltem, sokat próbáltam.
Nem találkoztam még normálisan mûködõ 4 dugattyús XT-vel...
Pedig az igazi DH-sok szerették

sok fékem volt, sokat szereltem, sokat próbáltam.
Nem találkoztam még normálisan mûködõ 4 dugattyús XT-vel...
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Értem én,hogy lehet az XT-tõl jobb bármely fék,de azt ne felejtsük el,az 10éves konstrukció és a shimano-nak elsõre sikerült jó féket kreálnia.
Biztos van olyan fék is amire illik a "szar" jelzõ,de azért már ne szarozzuk le az XT-t.
Nem akarok én senki érveivel dûlõre jutni,csak szerintem nem lehet valamit ennyire álltalánosítani.
Vége.
A sebesség mindent megold.
Biztos van olyan fék is amire illik a "szar" jelzõ,de azért már ne szarozzuk le az XT-t.
Nem akarok én senki érveivel dûlõre jutni,csak szerintem nem lehet valamit ennyire álltalánosítani.
Vége.
Mondjuk nem ártana tudni,hogy mekkora tárcsával,milyen gumival,a telót is megírhatod és nem utolsó sorban a fékezendõ tömeget.
nem fogjuk meggyõzni egymást
nekem a legszarabb fékem volt eddig, próbáltam ismerõsét is aki szerint marha jó, még taknyabb volt mint a sajátom.
nem fogjuk meggyõzni egymást
nekem a legszarabb fékem volt eddig, próbáltam ismerõsét is aki szerint marha jó, még taknyabb volt mint a sajátom.
nincs gond, csak a gyanútlan polgár lát egy 310 grammos adatot képen meg egy 420-ast kép nélkül. aztán azt hisz hogy.....
Ismét ki kell állnom a négydugattyús XT mellett,mert lehet nem a világ legjobb féke,de azért "leszarozni" nem kéne.
Melósgépemen használom,szinte az év mind a 365 napján,fegyban,esõben,melegben,többféle gumival és fékbetéttel és több mint 10éve teszi a dolgát.
Van mellette az ünneplõsömön 975-ös XTR-em is,de az elmarad teljesítményben a 4dugós XT mellett.
Szóval akkor akinek ezzel gondja lehet,ott nagy valószinüséggel technikai zûrzavar van a gépezetben.
nem értem mi a gond. Avid G3-as 160-as tárcsa 106g. Ergo az XT összességében 309+106= 415g ....
Nem akartam én ezzel mást mondani csak azt, hogy a quad nem könnyû.
ja tárcsa nélkül
a quad meg 6" tárcsával 420
nem azért mert nekem tetszik, -abszolut nem kéne - csak a tényszerûség kedvéért. bár a 4 dugós xt-nél szarabb nem lehet
Melósgépemen használom,szinte az év mind a 365 napján,fegyban,esõben,melegben,többféle gumival és fékbetéttel és több mint 10éve teszi a dolgát.
Van mellette az ünneplõsömön 975-ös XTR-em is,de az elmarad teljesítményben a 4dugós XT mellett.
Szóval akkor akinek ezzel gondja lehet,ott nagy valószinüséggel technikai zûrzavar van a gépezetben.
Hallo!
Nem ismerem a féket, de tényleg jól néz ki. Ezen kívül bar könnyunek néz ki de gyanítom nem az OEM
DE a 4 dugós XT amibe volt anyag rendesen fémcsovel (Sea Otter: neue Shimano SAINT Gruppe - MTB-News.de | IBC Mountainbike Forum) -329g
vagy az új karral és sima fékcsovel: IMG 0550 - Fotoalbum auf MTB-News.de -309g
Quad fékekrõl mi a véleményetek? Szemezek ezzel a Sting Pro-val, de mivel még annyira új márka idehaza (bár azt írják Angliába ismert), hogy nem merem megvenni szakvélemény nélkül. Bikepro - Quad Sting Pro tárcsafék
mindkettõtöknek: a WD40 NEM KENÕANYAG!!!!!!
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Ha csak valami szennyezõdés miatt ragad a bowden a házban, akkor talán van esélyed a kitisztításra, de ha a bowden és/vagy a ház belsejében lévõ mûanyag csõ kopása miatt történik ez, akkor sokkal jobb, ha cseréled az egész cuccot (ami évente egyszer egyébként is javasolt).
...de amúgy a WD40 megfelel a célra.
Sziasztok.
Ezt nem nagyon tudtam h hova írjam.
A fékkarom néha nem áll vissza alaphelyzetbe és gyanítom hogy a bovdenházban néha "megragad" a bovden. Szóval gondoltam hogy holnap szétszedem és valami kenést juttatok a bovdenházak belsejébe. Erre szerintetek Jó lenne a WD40? (más nem nagyon van itthon)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
próbáld ki szerintem....ha nem jó, akkor a pöcörõ és a csavar újra felhasználható
yep!