a legolcsóbbat, aminek tetszik a mintájaTi milyen 180mm-es tárcsát vennétek most Shimano M486 hidraulikus fékhez?

a legolcsóbbat, aminek tetszik a mintájaTi milyen 180mm-es tárcsát vennétek most Shimano M486 hidraulikus fékhez?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Nem, ha rászánod magad és veszel olyan tárcsát, használod jó sokáig és cáfolod a rossz véleményeket.
Addig viszont nem akar senki kísérleti nyúl lenni, inkább a biztosra megy és vesz mást - ráadásul sokkal olcsóbban.
A sebesség mindent megold.
Nem, ha rászánod magad és veszel olyan tárcsát, használod jó sokáig és cáfolod a rossz véleményeket.ez az olvados XTR tarcsa most olyan lesz mint anno a MoZo R500 hogy letori barmilyen vaz fejcsovet?
hypehypehype
Sziasztok
Deore 575 féknél hogyan tudom megcsinálni, hogy rövidebb legyen a kar útja? Tele van töltve, még is hosszú az út. Jó ez így, de kíváncsi vagyok hogyan lehetne rövidebbre csinálni. Mert tele van töltve olajjal a kiegyenlítõ tartály.
RAUH-Welt
B E G R I F F
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Köszi az egyetlen értelmes választ, utána nézek!avid g3
Na de melyiket? Van egy pár. XT fasza?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Akkor azt mondod, hogy az nem lehet gáz, hogy nem a gyári fékoljat vettem meg, ami sûrûbb állagú, mint a Repsol 5.1es olaj,a mit vettem hozzá. Azért nem a gyári Avid olajat vettem, mert 1,5 deci kb 3.000 HUF, míg a repsolból fél liter került 1.500-ba.
Régen volt olyan fékeknél, hogyn me lehetett csak ásványi olajat használni hozzájuk, mert a szintetikus megette a tömítéseket. De ebben már nem vagyok annyira biztos. Csak elbizonytalanodtam :S