Nekem a PM állandóan elmászott a fékezésektõl. Ha meg túltépem, a villában lévõ menetet kockáztatom. Én most elõl PM, hátul IS rendszerrel megyek, s a hátsó IS-el soha nincs ilyen jellegû problémám. Beállítani EGYSZER macerás volt - ja és meg kell tanulni a kereket ugyanoda visszarakni. Számomra szürreális, hogy a PM féket használók többsége erre képtelen, s mindig inkább a féknyerget állítja a ferdén berakott kerék után. Mostanában menetrögzítõvel teszem fel a PM rendszert is, s emiatt a lehetõ legminimálisabbra csökkentem a kicsavarás-beállítások számát.
Hát azt megnézném. Nekem ez még sohasem jött össze, mindig szemre és sokadik próbálkozás után lett csak jó.Ez csak elméletben mûködik, no meg a youtube videókon.
Nézd el nekem, de nem fogok egy szerelõ állványt ezért elcipelni valamelyik versenyre azért, hogy bebizonyítsam, de szerintem a Shimano szervizesek szívesen bemutatják neked! Azért mert én nem tudok megoldani egy több ismeretlenes egyenletet nem gondolom legendának ha valaki megoldja!